Στοίχημα: Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι: Προγνωστικά, Aνάλυση, Στατιστικά



Αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική στη σουηδική Άλσβενσκαν, με τη Νόρκεπινγκ να υποδέχεται τη Χάμαρμπι στο «Östgötaporten». Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:00, κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε όλα τα μάτς στο livescore του Sentragoal

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ: Έκανε αξιόλογη εμφάνιση στην έδρα της Χέλσινγκμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική, όμως τα αμυντικά της κενά την πρόδωσαν και έχασε με 3-2. Παρόλο που ισοφάρισε σε 2-2 στο 62ο λεπτό, στη συνέχεια δεν ήταν ουσιαστική στις επιθέσεις της και δέχθηκε το τελικό 3-2 στο 80’. Έτσι έχασε για ακόμη μια αγωνιστική πολύτιμους βαθμούς και έπεσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς. Σε κάκιστη κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετρώντας 4 σερί ματς χωρίς νίκη. G/G οι 5 από τους 6 πιο πρόσφατους αγώνες της.

Δεν προέκυψαν νέα προβλήματα απουσιών, επιστρέφει από τιμωρία ο Ντόγκερστολ (βασικός αμυντικός).

ΧΑΜΑΡΜΠΙ: Δεν εμφάνισε κάτι το ξεχωριστό στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Τζουργκάρντεν, όμως ήταν πιο ουσιαστική και πήρε τη νίκη με 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε καλό προβάδισμα και ήδη από το 33ο λεπτό βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Στη συνέχεια έπαιξε πιο παθητικά και παρόλο που δέχθηκε γκολ στο 74’, διαχειρίστηκε το σκορ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο. Σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον απέχει 7 βαθμούς από την 2η Έλφσμποργκ. Σε αρκετά καλή φόρμα είναι τον τελευταίο καιρό, αφού μετράει 4 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. G/G οι 5 από τις 7 τελευταίες της αναμετρήσεις.

Εκτός αποστολής οι βασικοί Σάντμπεργκ (αμυντικός), Κατσανίκλιτς και Σέντερστρεμ (μέσοι).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν πατάει καλά η Νόρκεπινγκ, τη στιγμή που η Χάμαρμπι προέρχεται από νίκη ψυχολογίας στο ντέρμπι της Στοκχόλμης. Υπάρχει νόημα στο πάμε στοίχημα να ποντάρουμε στο Χ2 σε τιμή 1.76 στη bet365.

Πηγή: Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι Προγνωστικά | Aνάλυση | Στατιστικά Sentragoal

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.