“Κοζάνη και κορωνοϊός”: Συνεχίζεται η συλλογή υλικού για την περίοδο του κορωνοϊού με ικανοποιητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας



Συνεχίζεται από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης η συλλογή υλικού προκειμένου να δημιουργηθεί το “Αρχείο των ημερών του κορωνοϊού”. Ένα αρχείο που θα συγκεντρώνει προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων της περιοχής μας, κάθε ηλικίας, για το πώς βίωσαν αυτό το διάστημα και θα αρχειοθετηθεί από την Κ.Δ.Β.Κ. με στόχο να διασωθεί και να μεταφέρει στις επόμενες γενιές την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Σας ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συμμετοχή και υπενθυμίζουμε ότι αναμένουμε, είτε σε συμβατική είτε σε ψηφιακή μορφή, κείμενα, πεζά ή ποιήματα, ζωγραφιές, βίντεο, άρθρα ή πρωτοσέλιδα εφημερίδας που προκάλεσαν εντύπωση, ένα μουσικό κομμάτι, κείμενα συμμετοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποια χαρακτηριστική φωτογραφία που τραβήχτηκε και αποτυπώνει μια ή περισσότερες απ’ τις εικόνες των ημερών κλπ.

Αποστολή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου με την ένδειξη “αρχείο κορωνοϊού”:

1. ηλεκτρονική-ψηφιακή μορφή στο email: draseis@kozlib.gr
2. συμβατική μορφή στη δ/νση: Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη, Κ. Δαβάκη 9, 50132 Κοζάνη
3. ιδιόχειρη παράδοση κατά τις ώρες λειτουργίας της

Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει αλλά βασίζεται στη συμβολή όλων μας για να ευοδωθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.