Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Γρηγόρης Τζουμερκιώτης στην περιοχή του Αηλιά στην Κοζάνη



Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Αυγούστου στην περιοχή του Αηλιά στην Κοζάνη ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Γρηγόρης Τζουμερκιώτης.

Ο ίδιος ανέφερε στο προφίλ του στο fb:

«Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος…! Επίθεση δεσποζόμενου σκύλου στον ψηλό τον Άι Λιά. Ένας άλλος διάλογος που πρέπει να ανοίξει. Ευχαριστώ τα παιδιά στο Μαμάτσειο.»

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

6 σχόλια στο άρθρο “Επίθεση από δεσποζόμενο σκύλο δέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Γρηγόρης Τζουμερκιώτης στην περιοχή του Αηλιά στην Κοζάνη

  1. Χαχαχα α ρε Γρηγόρη. Θα σας φάνε και σας τα σκλιά αλλά τους φιλόζωους δε θα τους πειράξετε. Θα τους αφήνετε να κάνουν ακόμα ό,τι γουστάρουν.

    1. Νικος Πατσιος

      - Edit

      Απαντήστε

      Ντροπη στην κολοφιλοζωικη αν εμεις πειρξουμε σκυλο θα μας κανουν μηνυση Μαζεψτε τα κοπροσκυλα φοβαμαι να ανεβω Αι Λια για αυτον τον λογο Καλη αναρρωση φιλε γερος και δυνατος

  2. Δεν μπορείς να πας με τα πόδια έξω από τις πόλεις. Δύο φορές έτυχε σε πεζοπορία να γυρίσουμε πίσω επειδή ομάδες σκυλιών γάβγιζαν έξω από ιδιοκτησίες ελεύθερα. Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να πάρουν τα μονοπάτια και τους δρόμους στη χώρα τους με τα πόδια και να μην κινδυνεύουν από σκυλιά.

  3. Το χειρότερο ων του πλανήτη κατάντησε ο άνθρωπος. Τον ενοχλούν τα ζώα που δεν φρόντισε, γκρινιάζει για την παιδεία που δεν δίδαξε… Τι να πω να δείτε το γιατρό που ποζάρει στη φωτογραφία

  4. Το σκυλί δεν ήταν ελεύθερο κ τριγυρνούσε στον Άι Λια. Να μην απλώνετε τα χέρια σας για να χαϊδέψετε σκυλιά που δε σας γνωρίζουν κ δεν τα γνωρίζετε όπως δε θα το κάνατε κ με ανθρώπους. Εύχομαι περαστικά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.