Δεύτερος γύρος δοκιμαστικών προπονήσεων για τη στελέχωση της Ομάδας των Νέων της ΑΕΠ Κοζάνης



Την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020, στις 6.30 το απόγευμα, στο γήπεδο Ξηρολίμνης, θα λάβει χώρα η δεύτερη φάση των δοκιμαστικών προπονήσεων για τη στελέχωση της Ομάδας των Νέων, της Α.Ε.Π. Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του ο Προπονητής της ομάδας των Νέων Θεοχάρης Βοριαζίδης, ανέφερε τα εξής: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το πρώτο στάδιο των δοκιμαστικών. Οι συμμετοχές των νέων ποδοσφαιριστών ξεπέρασαν τις 40 το Σαββατοκύριακο και μάλιστα είχαμε και συμμετοχές από άλλους Νομούς. Απευθύνουμε λοιπόν νέο κάλεσμα, για να δώσουμε τη δυνατότητα και σε όσα άλλα νέα παιδιά γεννήθηκαν τα έτη 2002, 2003, 2004 και 2005, τα οποία για διάφορους λόγους δε μπόρεσαν να δώσουν το παρόν το Σαββατοκύριακο και επιθυμούν να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά με στόχο να πλαισιώσουν την ομάδα μας.

Και επιτρέψτε μου προς αποφυγή οποιασδήποτε «παρερμηνείας», να ξεκαθαρίσουμε ότι ουδεμία πρόσκληση, ουδεμία κλήση στο πρώτο στάδιο των δοκιμαστικών αλλά και στο δεύτερο, δε γίνεται σε προσωπικό επίπεδο σε ποδοσφαιριστές, από πλευράς της ομάδας. Δίνεται η δυνατότητα για συμμετοχή στις δοκιμαστικές προπονήσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά και το κάλεσμα για συμμετοχή γίνεται δημόσια, συλλογικά, μόνο μέσω των επίσημων ανακοινώσεων και των δελτίων τύπου της ομάδας μας».

Οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης και απαραίτητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και ιματισμό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.