Με θετικό πρόσημο συνεχίζονται οι εκπτώσεις στην Κοζάνη – Δυσκολία των καταναλωτών με τη χρήση μάσκας – Τι λένε οι καταστηματάρχες

Με θετικό πρόσημο συνεχίζονται οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στην Κοζάνη που ξεκίνησαν από τις 13 Ιουλίου 2020, παρά την δυσκολία που υφίστανται καταστηματάρχες και καταναλωτές με τη χρήση της μάσκας, που έχει υποχρεωτικά επιβληθεί με ΚΥΑ.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιος Δραγατσίκας, η κίνηση μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητική, ενώ στα εμπορικά καταστήματα της Κοζάνης θα βρει κανείς μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων.

Η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε καταστηματάρχες και καταναλωτές, είναι μια αντικειμενική δυσκολία στην αγορά, παρόλα αυτά φαίνεται ότι ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με τις νέες αγοραστικές συνθήκες, όπως αναφέρουν καταστηματάρχες στο KOZANILIFE.GR.

Μεγάλη μερίδα καταναλωτών, εκφράζει την δυσαρέσκεια του για τη χρήση της μάσκας κατά τη διάρκεια των αγορών του, ωστόσο μεγάλο ποσοστό πολιτών θεωρούν ότι είναι “αναγκαίο κακό”, ενώ κάποιοι άλλοι εκφράζουν ότι η χρήση μάσκας από τους ίδιους γίνεται μόνο για την αποφυγή του προστίμου.

Οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα θα συνεχιστούν για τους καταναλωτές, μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης κ. Αθανάσιου Δραγατσίκα στο KOZANILIFE.GR:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Με θετικό πρόσημο συνεχίζονται οι εκπτώσεις στην Κοζάνη – Δυσκολία των καταναλωτών με τη χρήση μάσκας – Τι λένε οι καταστηματάρχες

 1. Η δεητζήδες η κάστα της ΔΕΗ ή εργατοπατέρες η ακούραστοι εξακολουθούν να πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για ψώνια?

 2. Πολύ καλά έκαναν
  Και κάνουν.
  Ολοι σας τους
  κατηγορείται
  αλλά ολοι σας θα
  θέλατε να είστε
  ΔΕΗτζήδες.
  Υποκριτές και
  Φαρισαίοι.
  Ουστ ρεεε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.