“Μετανοείτε χριστιανοί”: Γύριζε με τον σταυρό στο χέρι στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Με μια όχι και τόσο συνηθισμένη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί που βρέθηκαν στο κέντρο της Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής 9 Αυγούστου 2020.

Άντρας αγνώστων λοιπών στοιχείων, γύριζε στο κέντρο της πόλης με τον σταυρό στο χέρι και προέτρεπε διερχόμενους περαστικούς να μετανοήσουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο άγνωστος άντρας εκτός των άλλων, περιφερόταν για περίπου μία ώρα στο κέντρο της πόλης από καφετέρια σε καφετέρια και προέτρεπε τον κόσμο να μετανοήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Μετανοείτε” και άλλες παρόμοιες θρησκευτικού περιεχομένου εκφράσεις.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

26 σχόλια στο άρθρο ““Μετανοείτε χριστιανοί”: Γύριζε με τον σταυρό στο χέρι στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Στους δρόμους

    - Edit

    Απαντήστε

    Τουλάχιστον εδω ήταν ένας,όταν βγαίνουν τα παπαδαριά με την λουκά στο δρόμο,τα πράγματα είναι επικίνδυνα!και για γέλια!

  2. Μεσαιωνικά κατάλοιπα!

    - Edit

    Απαντήστε

    Οταν βγαινει ενας με τον σταυρο στο χερι ειναι κωμωδια!οταν βγαινουν πολλοι ειναι τραγωδια!οι σταυροφοροι παλια οταν βγαιναν στους δρομους καθαριζαν ανθρωπους!σημερα αφοριζουν με κεφαλη πορειας τον ψυχεδελικο αμβροΣΙΩΝιστη!

    1. Άξιος!Έχει δίκιο ο άνθρωπος, μόνο η μετάνοια θα μας γλιτώσει από τα δεινά που συμβαίνουν.
      Αλλιώς να περιμένουμε την οργή του Θεού προς συμμόρφωση και διαπαιδαγώγηση μας.
      ΟΧΙ προς τιμωρία! Αλλά από τη φιλανθρωπία του.
      Όπως ο πατέρας που τιμωρεί το παιδι του για να το προφυλάξει από το στραβό δρόμο που πήρε.
      Μετανοείτε!

        1. Μπράβο του!!! Προσπαθεί να μας ταρακουνήσει ολους εμας τους κοιμισμενους! Έχουμε τη λανθασμένη εντύπωση, πως μόνο εδω στη γη είναι η ζωή! Κ μπως μόνο αυτη μετράει! Γελιόμαστε αν το νομίζουμε αυτο! Κ όμως η ψυχή είναι η μόνη που δεν πεθαίνει! Κ αν δεν μετανοησουμε οσο είμαστε εν ζωή, μας περιμένουν πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις στην αλλη ζωή την αιώνια!!!

        2. Έχει το θάρρος να δείχνει το σταυρό και να ζητά τον κόσμο να μετανοήσει. Δεν κοροϊδεύει κανέναν, κάνει αυτό που πραγματικά πιστεύει.
          Άλλοι έχουν το θράσος να βγαίνουν στα κανάλια, μας βρίζουν ,μας κοροϊδεύουν και εμείς απλά τους ακούμε και τους προσκυνάμε. Δυστυχώς.

    2. Αγαπήστε το Χριστό! Μετανοοιτε!
      Όσο για τους σταυροφόρος ψάξε λίγο καλύτερα στην ιστορία να δεις ποιοι πραγματικά ήταν. Σίγουρα πάντως δεν ήταν χριστιανοί ορθόδοξοι.

  3. Λες και η πλειοψηφία όσων κυκλοφορούν έχουν τά λογικά τους…
    Οι περισσότεροι είναι για ηρεμιστικά…

  4. Προ μισής ώρας στην Πτολεμαΐδα παρόμοιο περιστατικό με γυναίκα που φορούσε πλακάτ επάνω της, στην κεντρική πλατεία.

  5. Σοφία Ρωμαιου

    - Edit

    Απαντήστε

    Την ουσία να κοιτάμε!!πως έχει δίκιο!!από το κακο στο χειρότερο πάμε ,τι άλλο πρέπει να γίνει για να το καταλάβουμε?????φοβόμαστε να πούμε πως πράγματι μόνο ο Θεός μπορεί να μας σώσει????Ας κοιτάξουμε να μετανοήσουμε για να έρθει ευλογία κ να προστατεύσουμε από τα δεινά που ερονται

  6. Δεν ενοχλησε κανεναν δεν πειραξε ουτε προσβαλε καποιον.
    Βγηκε.με.τον Σταυρο στο χερι και προετρεψε τον κοσμο να κανει κατι καλο.
    Να μετανοησει.
    Αυτο πιστευει ο ανθρωπος αυτο προετρεψε.
    Προσωπικα δεν ειμαι το καλυτερο δειγμα χριστιανου… στις εσχατες θεσεις με τοποθετω αλλα δεν μπορω να καταλαβω την αντιδραση αρκετων.
    Ειρωνια χλευη κοροϊδια….
    Προφανως αμα εβγαινε κανενας τρυπιος με ενα γλυφιτζουρι στο ….χερι η κανα @@@@@ με ενα @@@@@ στο ….χερι και φωναζαν…. “@@@@@@ κλεψτε ριμαξτε βριστε σκοτωστε… ” και αλλα παρομοια…. ολοι αυτοι θα τρεχαν να συμπαρελασουν απο διπλα και θα πριζονταν τα χερια τους απο τα παλαμακια….

    1. Σήμερα ήταν στην Θεσσαλονίκη στην Πολίχνη , ήρθε στο πάρκο κ μάζεψε γύρω του όλα τα παιδιά και τα προέτρεπε να φωνάζουν όλα μαζί το κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με, και εκείνα το έκαναν , φεύγοντας τα συμβούλεψε να έχουν πίστη στο Χριστό γιατί έρχεται μεγάλη καταστροφή , ποιος είναι καλό που έρχεται;; Είναι ορθόδοξος ή από έρεση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί

  7. Και στα Ιωάννινα το πρωί ένας άνδρας είχε στα χέρια του εικόνα της Οδηγήτριας. Την κρατούσε ψηλά. Στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου.

  8. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ;

    1. Αυτός ο καημένος εναν σταυρό σήκωσε και μόνο!ο άλλος ο ταλιμπανιστής αμβροσιομισητος σηκώνει τον σταυρό και αφορίζει και καταριέται ανθρώπους!

  9. Αυτός ο καημένος εναν σταυρό σήκωσε και μόνο!ο άλλος ο ταλιμπανιστής αμβροσιομισητος σηκώνει τον σταυρό και αφορίζει και καταριέται ανθρώπους!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.