Κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε η καλοκαιρινή μπόρα στην Εγνατία Οδό – «Δίπλωσε» νταλίκα και IX εξετράπη από την πορεία του



Προβλήματα προκάλεσε η Αυγουστιάτικη βροχή που ξέσπασε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα να ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με Γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας εξετράπη από την πορεία του στην έξοδο της σήραγγας Νο 5 στην Εγνατία Οδό προσέκρουσε στο στηθαίο. Ευτυχώς από τη σύγκρουση σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Λίγο αργότερα, στις 8:30 το βράδυ αρχικά σημειώθηκε νέα εκτροπή ΙΧΕ αυτοκινήτου στην Εγνατία οδό, στο ύψος της εξόδου προς Βέροια, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα καθώς λίγο αργότερα στο ίδιο ρεύμα η κυκλοφορία διεκόπη για περισσότερη από μισή ώρα ήταν διερχόμενη νταλίκα εξετράπη και «δίπλωσε» πάνω στο οδόστρωμα.

Κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάτω από καταρρακτώδη βροχή επελήφθησαν οι αρμόδιες Αρχές για την αντιμετώπιση ης κατάστασης. Με παρέμβαση συνεργείων οδικής βοήθειας και της «Εγνατίας οδού» η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Από το verianet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.