Δήμος Κοζάνης: Αποκαθίσταται η περίφραξη του γηπέδου της Κοινότητας Πρωτοχωρίου



Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Διαμόρφωση περιοχής γηπέδου & λοιπών χώρων Τ.Κ. Πρωτοχωρίου», από τον αναπληρωτή δημάρχου Κώστα Κυριακίδη και τον ανάδοχο, το πρωί της Τρίτης 4 Αυγούστου 2020.

Το «παρών» στη διαδικασία έδωσαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος, ο αντιδήμαρχος Τοπικών Κοινοτήτων Γιώργος Δουγαλής, καθώς και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης Μιχάλης Πεχλιβανίδης.

Το έργο περιλαμβάνει την επισκευή και αποκατάσταση της περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κοινότητας Πρωτοχωρίου.

Συγκεκριμένα, την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης συνολικού μήκους 125μ, καθώς το υπάρχον έχει ρηγματωθεί σε πολλά σημεία ή ανατραπεί λόγω έλλειψης σωστής θεμελίωσης. Στην στέψη του τοιχίου θα κατασκευαστεί μεταλλική περίφραξη ιδίου τύπου και διαστάσεων με την υπάρχουσα. Επίσης, θα αντικατασταθεί η περίφραξη όλου του γηπέδου συνολικού μήκους 416μ.

«Το έργο σχεδιάστηκε σωστά και έγκαιρα, με στόχο την αποφυγή τυχόν κατάρρευσης του τοιχίου και καταστροφή της νότιας πλευράς του αθλητικού κέντρου της Κοινότητας Πρωτοχωρίου. Στόχος μας, η αποφυγή ατυχημάτων και η ασφάλεια των αθλουμένων.», υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το ΕΑΠ 2012-2016, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται σε 64.000,00€. Η συμβατική δαπάνη του έργου είναι 40.320 ευρώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.