Ο γάμος της χρονιάς στο Λιβαδερό Κοζάνης παρουσία του πλουσιότερου πριν από μερικά χρόνια Έλληνα του κόσμου Φιλάρετου Καλτσίδη – Μιχάλης Χατζηγιάννης και αδερφοί Τσαχουρίδη τραγούδησαν για τους νεόνυμφους



Παρουσία του πλουσιότερου (πριν από μερικά χρόνια σύμφωνα με το Forbes) Έλληνα του κόσμου Φιλάρετου Καλτσίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ορεινό και όμορφο Λιβαδερό του Δήμου Σερβίων ο γάμος της …χρονιάς στην περιοχή μας!

Ο αποκαλούμενος και ως “βασιλιάς του τσιμέντου”, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Ρωσία, έδωσε το “παρών” στη γαμήλια τελετή και δεξίωση προς τιμή του Αντώνη και της Σοφίας, με την τελευταία να είναι κόρη του Ανδρέα Νιανιά, γενικού διευθυντή του στη Ζυρίχη, που κατάγεται από το Λιβαδερό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia η δεξίωση ήταν φανταστική, μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, ενώ είχε στηθεί μια ολόκληρη μουσική σκηνή, με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη και τους εξαιρετικούς αδερφούς Τσαχουρίδη να τραγουδούν για τους νεόνυμφους και τους προσκεκλημένους!

Μάλιστα, ο ίδιες πληροφορίες λένε πως συνολικά απασχολήθηκαν 160 άτομα για να στηθεί το μοναδικό αυτό γαμήλιο σκηνικό, ενώ να τονιστεί πως οι προσκεκλημένοι ήταν αρκετά λιγότεροι του αρχικού προγραμματισμού, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Φιλάρετος Καλτσίδης (το όνομα του οποίου είχε ακουστεί στο παρελθόν για την αγορά της ΑΕΚ και του Παναθηναικού και περνά τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα που υπεραγαπά) διέμεινε για δυο βράδια σε ξενοδοχείο της Κοζάνης, συνοδεία αντρών ασφαλείας, με τα Range Rover να προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση στην πόλη.

Δείτε βίντεο από τη δεξίωση και φωτογραφίες από τον γάμο εδώ

4 σχόλια στο άρθρο “Ο γάμος της χρονιάς στο Λιβαδερό Κοζάνης παρουσία του πλουσιότερου πριν από μερικά χρόνια Έλληνα του κόσμου Φιλάρετου Καλτσίδη – Μιχάλης Χατζηγιάννης και αδερφοί Τσαχουρίδη τραγούδησαν για τους νεόνυμφους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.