Ημαθία: Επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού νεαρής υπαλλήλου του



Ο 48χρονος συνελήφθη στην Πέλλα

Δικογραφία για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, σχηματίστηκε σε βάρος ενός 48χρονου επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε με τη βία σε μια νεαρή υπάλληλό του. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία η 28χρονη γυναίκα, ενώ εργαζόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 48χρονος σε περιοχή της Ημαθίας, εκείνος της επιτέθηκε και την εξανάγκασε σε ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή της. Η νεαρή υπάλληλος κατάφερε να ξεφύγει από τον επιχειρηματία και υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Ο 48χρονος, ο οποίος κατοικεί σε κοινότητα του Δήμου Πέλλας, εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας όπου του ασκήθηκε η σχετική δίωξη.

Από το veriotis.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Ημαθία: Επιχειρηματίας κατηγορείται για απόπειρα βιασμού νεαρής υπαλλήλου του

  1. Ο λόγος της παραλιγο βιασμενης…απέναντι στο επιδοξο βιαστή….σου φτάνει?όχι φυσικά…ίσως να τα θέλε και αυτήν. Εεε?…ίσως να φορούσε τίποτα μίνι η αναφορά….έρεε?…μπορεί ακόμα και να ζητούσε και αύξηση…τίποτα δεδουλευμενα εεε?
    Αυτό που το θύμα πρέπει να αποδείξει ότι δεν ελέφαντας και να την κοιτάνε όλοι (Σημ .σαν του λόγου σαν π+&_&(α … επειδή δε έκλεισε το στόμα της ,αλλά πήγε στην αστυνομια

  2. Δεν τολμάς να πάς για δουλεία πλέον με το κάθε λιγούρι… έχει παραγίνει το κακό…κοπρόσκυλα… παντού τα ίδια σκατά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.