Επάρκεια των φοιτητικών σπιτιών στην Κοζάνη από 160 έως 270 ευρώ

Στα ίδια με τα περσινά επίπεδα, αναμένεται να κινηθούν οι τιμές των ενοικιαζόμενων φοιτητικών σπιτιών στην Κοζάνη, σύμφωνα με εκτιμήσεις των κτηματομεσιτών της περιοχής, ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και της έλευσης των οικογενειών και των νέων φοιτητών, στα τέλη Αυγούστου.

Οι τιμές φοιτητικών σπιτιών, εκτιμάται ότι θα διαμορφωθούν από τα 160-170 ευρώ για ενοικίαση studio με ενιαίο χώρο, έως και 270 ευρώ για γκαρσονιέρες και δυάρια , με την αναγκαία προσαύξηση, εάν είναι πλήρως ή μερικώς επιπλωμένα και παρέχουν και άλλες δυνατότητες.

«Υπάρχει επάρκεια φοιτητικών σπιτιών για ενοικίαση και με βάση την εξέλιξη με τον κορονοϊό το επόμενο διάστημα, αναμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση, ως προς τον τρόπο φοίτησης και προσέλευσης στις σχολές που θα επηρεάσει και την κτηματαγορά», τόνισε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο κτηματομεσίτης στην Κοζάνη και μέλος της Ομοσπονδίας των μεσιτών Ελλάδας, Νίκος Βαντσιώτης.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας αναμένεται κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά να εισέλθουν 4718 νέοι φοιτητές, εκ των οποίων οι εισακτέοι στην Κοζάνη θα είναι 2.251, στην Φλώρινα 947, στην Καστοριά 660 φοιτητές, στα Γρεβενά 600 και 260 νέοι φοιτητές στην Πτολεμαΐδα.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.