Ποιος εκμίσθωσε το κυλικείο του ΔΑΚ Κοζάνης – Ποια είναι η τιμή του μηνιαίου μισθώματος – Στις 140.000 ευρώ τα χρέη των προηγούμενων ετών

Στα 520 ευρώ το μήνα πλέον χαρτοσήμου εκμισθώθηκε το κυλικείο του ΔΑΚ Κοζάνης στον κ. Μάκη Μπογιατζούλη, από την οικογενειακή επιχείρηση – ταβέρνα «Ζήνος» στην Κοζάνη, ενώ ήταν ο μοναδικός που συμμετείχε στο σχετικό διαγωνισμό.

140.000 ευρώ είναι τα χρέη των προηγούμενων ετών από ανείσπρακτα ενοίκια ενώ έχουν ξεκινήσει όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από την πλευρά του Δήμου Κοζάνης.

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε έπειτα από σχετική ερώτηση ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας κατά τη συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων της νέας σεζόν.

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Ποιος εκμίσθωσε το κυλικείο του ΔΑΚ Κοζάνης – Ποια είναι η τιμή του μηνιαίου μισθώματος – Στις 140.000 ευρώ τα χρέη των προηγούμενων ετών

  1. Μάκη μην τους πληρώνεις μια τους νικοκυρέους χαϊρι και προκοπή δεν έχει αυτή η πόλη με δαύτους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.