Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο εκδότης της εφημερίδας Πτολεμαίος Αντώνης Πουγαρίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του ιατρό Νάσρα Χαντάντ



Με τα Ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων , το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 το απόγευμα τον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας ,ο Εκδότης και Διευθυντής του ομίλου ΠΟΥΓΑΡΙΔΗΣ, ο Αντώνης Πουγαρίδης και η εκλεκτή επιστήμονας Ιατρός Νάσρα Χαντάντ.

Το μυστήριο τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης συνεπικουρούμενος από τον Πατέρα Αθανάσιο Καμπούρη , ενώ τα στέφανα άλλαξαν οι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού Θοδωρής και Μαρία Ξανθόπουλου.

Μετά την τελετή του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση με γαμήλιο γλέντι στο κτήμα «Παντελίδης» , όπου συγγενείς και φίλοι ευχήθηκαν «βίον ανθόσπαρτον» στο υπέροχο νέο ζευγάρι που έλαμπε από ομορφιά ,χαρά και ευτυχία , καθώς και στους γονείς τους που με έκδηλη τη συγκίνηση στα πρόσωπά τους, καμάρωναν τους νεόνυμφους.

Αντώνη και Νάσρα να ζήσετε ευτυχισμένοι και οι κουμπάροι να είστε πάντα άξιοι!!!

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ – e-ptolemeos.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο εκδότης της εφημερίδας Πτολεμαίος Αντώνης Πουγαρίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του ιατρό Νάσρα Χαντάντ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.