Νέος συνδυασμός διεκδικεί τον Δήμο Κοζάνης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές – Ποιος είναι ο επικεφαλής

Τρία χρόνια πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές, μια νέα κίνηση πολιτών εμφανίζεται δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο της τοπικής αυτοδιοίκησης η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία δημιουργίας της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR ο συνδυασμός θα πλαισιώνεται από νέα άτομα που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κοζάνης και ασχολούνται με διάφορους επιστημονικούς και επαγγελματικούς τομείς, πολλά εκ των οποίων δεν έχουν ενασχοληθεί στο παρελθόν με τα κοινά και προέρχονται από διάφορους χώρους.

Επικεφαλής του νέου συνδυασμού είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της Κοζάνης κ. Σταύρος Καμπουρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στο xώρο της εστίασης.

Ο κ. Καμπουρίδης στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη του συνδυασμού «Ανατροπή Δημιουργία» με επικεφαλής τον Θόδωρο Καρυπίδη, εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος και ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από́ τον συνδυασμό σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο αφότου ανέλαβε η νέα Περιφερειακή Αρχή και συνέχισε αποστασιοποιημένος από την παράταξη ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος.

Οι διεργασίες για τη σύσταση της νέας αυτής κίνησης έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πολλές συναντήσεις και επαφές. Μία τέτοια συνάντηση πραγματοποιήθηκε και το βράδυ της Παρασκευής 24 Ιουλίου σε γνωστό κατάστημα της Κοζάνης, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το πολιτικό και επιχειρηματικό πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο βρίσκεται και αυτό στην τελική του φάση και διαμορφώνεται μέσα από τις απόψεις των μελών για τις ανάγκες της περιοχής.

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

13 σχόλια στο άρθρο “Νέος συνδυασμός διεκδικεί τον Δήμο Κοζάνης στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές – Ποιος είναι ο επικεφαλής

  1. Άρχισες να ζεσταίνεσαι και κάνεις πφφφ ?? Ήρθε η ώρα να καθαρίσει το περιβάλλον …Μαλουτες κτλ τελος

 1. Αν και δεν σε ψήφισα τότε σε παραδέχτηκα με αυτά που έγραψες στην παρέτιση σου, οπότε τώρα είμαι μαζί σου.
  Για όσους δεν την θυμούνται την βρήκα και την βάζω.

  «Γραπτή δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Σταύρου Καμπουρίδη για τους λόγους που τον οδήγησαν να καταθέσει δήλωση ανεξαρτητοποίησης

  Με την παρούσα δήλωση αισθάνομαι την υποχρέωση να απευθυνθώ στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις τελευταίες εκλογές και να τους εξηγήσω τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή την ενέργεια.

  • Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του συνδυασμού δεν τηρήθηκαν μέχρι σήμερα (2 χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας)

  • Από την αρχή της θητείας μου με γραπτές ερωτήσεις και παρεμβάσεις ζητούσα απαντήσεις για θέματα διαφάνειας και διαχείρισης του Δημόσιου χρήματος και μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις.

  • Πριν περίπου ένα χρόνο είχα ζητήσει με επιστολή μου προς τον Περιφερειάρχη να προβεί σε αλλαγές τόσο προσώπων, όσο και του τρόπου λειτουργίας της Περιφέρειας, αλλά δεν εισακούσθηκα.

  • Η λειτουργία της Περιφέρειας σε επίπεδο πολιτικό δεν γίνεται όπως είχαμε δεσμευτεί προεκλογικά (συναπόφαση, διαφάνεια, ενημέρωση, ομάδες εργασίας κ.λ.π.)

  • Στις εκλογές κατεβήκαμε ως ανεξάρτητος συνδυασμός που θα ακολουθούσε πολιτικές που θα εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του τόπου μας πέρα από κομματικές γραμμές και δεσμεύσεις και στην πορεία διαπίστωσα ότι ακλουθούμε τις επιλογές της σημερινής Κυβέρνησης.

  • Η τελευταία ενέργεια του κ. Καρυπίδη «εναγκαλισμός» με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, με εξοργίζει ως περιφερειακό σύμβουλο και πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας, γιατί και μ’ αυτή του την ενέργεια αποδεικνύει ότι δεν υιοθετεί πλέον τις δεσμεύσεις μας και επικροτεί δημόσια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

  • Οι επιλογές προσώπων σε θέσεις άσκησης διοίκησης (ορισμένων Αντιπεριφερειαρχών, Εκτελετικού Γραμματέα και πολιτών φιλικά προσκείμενοι στον Περιφερειάρχη) με βρίσκουν κάθετα αντίθετο, γιατί από το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα δεν προκύπτει έργο ανάλογο των προσδοκιών του κόσμου που μας εμπιστεύτηκε με την ψήφο του.

  • Η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την ενέργεια και τα νερά «πήγε περίπατο» γιατί όπως φαίνεται σήμερα δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε στην μεταβίβαση του 17% της ΔΕΗ στο Υπερταμείο.

  Για τους παραπάνω λόγους και επειδή θέλω να κοιτώ κατάματα τους συμπολίτες και να έχω ελεύθερο και έντιμο λόγο, ανεξαρτητοποιούμαι από τον συνδυασμό «ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» και δηλώνω ότι παραμένοντας ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα της περιοχής όπως είχα δεσμευτεί προεκλογικά.

  Σταύρος Καμπουρίδης
  Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος

 2. Αυτό Μαρέσει πολύ τον έχω δει εδώ και πολύ καιρό ότι κάτι ετοιμάζει μακάρι παιδιά να μας δείξει κάτι καινούργιο κάτι νέο κάτι καλό το έχουμε ανάγκη το πιστεύω γιατί έχει δείξει δείγματα και πολιτικά και επιχειρηματικά

 3. από τη Γραπτή δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Σταύρου Καμπουρίδη κρατώ :
  – ακλουθούμε τις επιλογές της σημερινής Κυβέρνησης.
  – επικροτεί (Ο κ. Καρυπίδης) δημόσια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

  1. Δεν επικρότησε ανεξαρτητοποιήθηκε στην γραπτή δήλωση ανεξαρτητοποίησης ανέφερε αυτό που αναφέρεις εσύ

 4. Είναι καθαρός τίμιος και έξυπνος μακάρι να μας δείξει όλο αυτό που έχει δείξει Στην σταδιοδρομία του Για το καλό του τόπου θέλω πολύ να δω ποιοι Είναι και υπόλοιποι του συνδυασμούΜακάρι να είναι νέοι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από τέτοιους

 5. Ανάφη βολά πετυχημένος επιχειρηματίας Ο επιχειρηματίας έχει δείξει δείγματα θετικά μακάρι να μεταφερθούν και στο δήμο

 6. Μπράβο στο σταυρό και στην παρέα του από πολύ νωρίς ξεκινήσαν οπότε περιμένουμε να δούμε κάτι Μοναδικό και καλό για το Δήμο μας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.