Ποιο κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και υγιεινής;



Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να δει κανείς με πόση υπευθυνότητα το κατάστημα The Restobar στην Κοζάνη τηρεί ευλαβικά και υπέρ του δέοντος τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της λειτουργία του, προτεραιότητα του καταστήματος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση αλλά και προστασία της υγείας των πελατών του.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα στο κατάστημα The Restobar μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλής!

– Σε μόνιμη βάση καθαρίζονται σχολαστικά όλα τα σημεία συχνής χρήσης και επαφής, οι εσωτερικές επιφάνειες των χώρων αλλά και ο εξοπλισμός του καταστήματος, ενώ απολυμαίνονται τα τραπεζοκαθίσματα και οι δίσκοι σερβιρίσματος σε κάθε αλλαγή πελάτη.

– Τα συνοδευτικά των ποτών και των τροφίμων παραδίδονται στους πελάτες συσκευασμένα, ενώ τα μαχαιροπίρουνα απολυμαίνονται και συσκευάζονται σε εγκεκριμένα υλικά συσκευασίας.

– Για μεγαλύτερη ασφάλεια με ένα κλικ οι πελάτες του καταστήματος έχουν άμεση πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τιμοκατάλογο του καταστήματος, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν σε επαφή.

– Το προσωπικό του καταστήματος με τη σειρά του είναι πλήρως ενημερωμένο και τηρεί τις επιστημονικές οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Για τους ανθρώπους του The Restobar η δημόσια υγεία παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Στο The Restobar μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

2 σχόλια στο άρθρο “Ποιο κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας και υγιεινής;

  1. Μπράβο τους έτσι πρέπει να γίνεται σε όλα τα καταστήματα αλλά δυστυχώς λίγοι τα τηρούν κ όχι βέβαια λόγο του κορονοιου υπάρχουν κ άλλα μικρόβια κ ασθένειες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.