Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για εγγραφή στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας



Το ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας» Δήμου Εορδαίας ενημερώνει ότι η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων συμμετοχής-δηλώσεων, στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2020-21, ξεκίνησε από την Παρασκευή 17 Ιουλίου έως και Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Το ΝΠΔΔ καλεί όσους επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Δημοτικούς Σταθμούς του Δήμου Εορδαίας, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση έως και τις 5 Αυγούστου του 2020.

Αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή γίνεται με την χρήση των κωδικών taxisnet.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι.

Οι ενδιαφερόμενες/οι, εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν τον Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το παιδί τους. Αναλυτικά τα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση αναφέρονται στη πρόσκληση, στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr).

Όσες/οι ενδιαφερόμενες/οι επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια στην συμπλήρωση της αίτησης, μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2463350119 (κ. Καρατόκη Πασχαλίνα) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.