Η οικονομική διαφορά της οικογένειας του 45χρονου δράστη με την Εφορία στο παρελθόν – Κατά πόσο συνδέεται με την επίθεση



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR η οικογένεια του 45χρονου δράστη της επίθεσης στο κτίριο της ΔΟΥ Κοζάνης, κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα προ 20ετίας φαίνεται πως είχε μια αρκετά μεγάλη οικονομική διαφορά με την υπηρεσία της Εφορίας.

Δεν μπορεί κανείς μέχρι στιγμής να συνδέσει ή όχι το συγκεκριμένο γεγονός με την αποτρόπαια πράξη του άντρα, αφού ο ίδιος δεν δείχνει την πρόθεση να συνεργαστεί με τις Αρχές τουλάχιστον έως τώρα.

Από την πλευρά τους οι γονείς του 45χρονου άντρα θεωρούν πως ο γιος τους έπραξε το αποτρόπαιο και πρωτοφανές έγκλημα εντελώς αδόκητα, άνευ οποιασδήποτε λογικής εξήγησης και αιτίας. Οι ίδιοι έχουν αποστασιοποιηθεί από τον γιο τους, τάσσονται απόλυτα στο πλευρό των θυμάτων, ευελπιστούν το καλύτερο για την πορεία της υγείας τους και καταδικάζουν την πράξη του γιου τους.

Ο 45χρονος δράστης φαίνεται να ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, ενώ το 2017 είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές σπάζοντας ΑΤΜ και μηχάνημα στάθμευσης.

Ο ίδιος δεν είναι συνεργάσιμος με τις Αρχές από την πρώτη στιγμή και αποποιήθηκε του δικαιώματος να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο.

Η στάση του δράστη μέχρι στιγμής παραμένει σταθερά αμετακίνητη, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του απηύθυνε ύβρεις και απειλές κατά των Αστυνομικών.

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Η οικονομική διαφορά της οικογένειας του 45χρονου δράστη με την Εφορία στο παρελθόν – Κατά πόσο συνδέεται με την επίθεση

  1. Από που προέκυψε πως ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο;; Πείτε μας πως συνδέονται οι πληροφορίες σας, αλλιώς μάλλον βρήκαμε παπά και να τους θάψουμε όλους.

  2. Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κοζάνης

    - Edit

    Απαντήστε

    Σκόπιμα τα όσα λέγονται για το δράστη της επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης, σχετικά με τη συμμετοχή του στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
    “Δεν γνωρίζουμε πως αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στην ΔΟΥ Κοζάνης.
    Δεν ξέρουμε πού αποσκοπεί η αληθής ή όχι δήλωση του δικηγόρου Βρίκου. Ξέρουμε πως αυτές οι
    συμπεριφορές δεν ανήκουν στον ελευθεριακό χώρο. H διαστρέβλωση της αλήθειας, για οποιοδήποτε σκοπό, είναι η εύκολη λύση τους,
    είναι η συνεχής μεταφορά ευθυνών που τους αναλογούν, αλλά αυτό πολεμάμε, με όπλο τις ιδέες μας.
    Η προσπάθεια να αποδοθούν στο χώρο των αγωνιζόμενων ανθρώπων, ανθρώπων που αγωνίζονται για την ζωή και την ελευθερία, παντελώς καταδικαστέων ενεργειών -ειδικά δολοφονικές ενέργειες με μηδενικό πολιτικό πρόταγμα – είναι τουλάχιστον ύποπτες.”
    Δύναμη, κουράγιο και ανάρρωση στους ανθρώπους που βρίσκονται στο νοσοκομείο.
    ΥΓ. «Ο κάποτε τσεκουροφόρος και νυν υπουργός Βορίδης ακόμα να αποκηρύξει μετά βδελυγμίας το παρελθόν του.»
    Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κοζάνης

  3. Είναι. ΝΤΡΟΠΗ να λέτε με ποιον πολιτικό χώρο συνδέετε ο επίδοξος δολοφόνος όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΙ. Πιθανότερο να είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ καθώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ επιτέθηκαν στα τυφλά σε μικροπωλητές. Πώς αυτοπροσδιορίζεται κάποιος στα λόγια είναι βλακεία ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ το είμαστε. Και η πράξη ήταν ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ

  4. Αντιεξουσιαστικου χωρου, βεβαιως – βεβαιως. Απο ποτε οι αντιεξουσιαστες θεωρουν τους υπαλληλους εξουσια (!) ωστε να στραφουν εναντιον τους, μονο ο πληροφοριοδοτης το ξερει( και οι πηγες του).

  5. Εμ πως. Αφορμη να χτυπησουμε καθε χωρο, που δεν ειναι δικο μας χωραφι. Σαμπως θα δωσει κανεις λογαριασμο , αν ειναι επιβεβαιωμενα αυτα που γραφει; αν εχουν σχεση με το συμβαν; Ο καλος δημοσιογραφος ξερει: γραφω οτι θες να διαβασεις και διαβαζεις αυτα που θελω να γραφω. Ισοτιμη σχεση.

  6. Αφου το λει καθαρα ” φαινεται να ανηκει στον αντιεξουσιαστικο χωρο” ΦΑΙΝΕΤΑΙ κι οποιος δεν το βλεπει να παει σε γιατρο. ( αυτο δεν στο λει η δημοσιογραφος, κατι πρεπει να καταλαβεις και μονος σου! )

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.