Πολιτικές ανακοινώσεις για την επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης



Κίνημα Αλλαγής: Καταδίκη της επίθεσης εναντίον υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης

Ο γραμματέας και η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής καταδικάζουν απερίφραστα την αποτρόπαια επίθεση εναντίον των υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης.

Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ενάντια στους εργαζόμενους, την κοινωνία και την ίδια την δημοκρατία.

Καλούμε τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να φροντίσουν για την ασφάλεια των εργαζομένων, ώστε να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.


Δήλωση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη για την επίθεση σε βάρος υπαλλήλων της Εφορίας Κοζάνης

Η βάναυση επίθεση σε βάρος υπαλλήλων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους μας συγκλόνισε όλους. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στα θύματα της επίθεσης και στις οικογένειές τους, αλλά και στους συνάδελφους τους για την τραυματική εμπειρία. Η σκέψη μας είναι κοντά τους.

Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί!


Καταδικαστέα η σημερινή αποτρόπαια βίαιη επίθεση από πολίτη, σε βάρος υπαλλήλων της ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, την ώρα της εργασίας τους.

Η ζωή είναι το υπέρτατο αγαθό και η ανώτατη αξία και πρέπει όλοι να παλέψουμε για να την προστατέψουμε, καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Προσευχόμαστε για τα θύματα αυτής της πρωτοφανούς φρικαλεότητας και ευχόμαστε να επιστρέψουν γρήγορα υγιείς, στις οικογένειες τους.

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ


«Καλλιόπη Βέττα:  Τεράστια η οδύνη για το χθεσινό περιστατικό»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα, με αφορμή το χθεσινή επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης δήλωσε:

«Εκφράζω την αμέριστη συμπαράσταση μου στα θύματα της χθεσινής αποτρόπαιης επίθεσης στην ΔΟΥ Κοζάνης. Εύχομαι οι τραυματίες να ξεπεράσουν τον κίνδυνο και να επιστρέψουν σύντομα υγιείς στις οικογένειες, τους οικείους και την εργασία τους. Οι σκέψεις όλων των πολιτών της ΠΕ Κοζάνης είναι μαζί τους».

Η κ. Βέττα θα καταθέσει σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση στα αρμόδια Υπουργεία σχετικά με την φύλαξη των ΔΟΥ και την προστασία των υπαλλήλων και των συναλλασσομένων, για την αποτροπή παρόμοιων επιθέσεων στο μέλλον.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.