Στοίχημα: Δύο δυάδες και ένα διπλό του 15.00



Το Ορλάντο κέρδιζε με 2-0 ήδη από το δεκάλεπτο και με τελικό σκορ 3-1 απέδειξε και στην πράξη πόσο λάθος ήταν τα 4άρια στο διπλό.

Από τη μία και μοναδική επιλογή χθες, σε πολλές σήμερα καθώς το κουπόνι για ακόμη μια φορά είναι γεμάτο. Αγώνες σε εμπορικά ή μη πρωταθλήματα, σε λίγκες που τελειώνουν ή και εκείνες που τώρα ξεκίνησαν.

Στα Ελληνικά play off η μάχη για τη 2η θέση κρατά γερά. Ο ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή των 7 βαθμών και τη νίκη επί του Ολυμπιακούς ξαναβρήκε τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Μετά από αρκετό καιρό η ψυχολογία στην ομάδα είναι θετική. Η ΑΕΚ ούτως ή άλλως βρίσκεται σε φόρμα και υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να μας δώσουν ένα καλό ματς, με φάσεις και γκολ. Αρκετά ψηλά το over.

Στη Θεσσαλονίκη Αρης-ΠΑΟ σε ένα εντελώς αδιάφορο ματς. Τα προβλήματα για τους κίτρινους συνεχίζουν να είναι μεγάλα και σήμερα θα πάνε πάλι με αποστολή ανάγκης. Στο 2.40 το διπλό του Παναθηναϊκού μπαίνει στην κουβέντα, καθώς τα πιτσιρίκια του Δώνη έχουν αποθέματα ενέργειας και κίνητρο να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ: Αλλαγή ψυχολογίας στη Σίτι

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ είναι φανερό πως έχει ρίξει στροφές. Είναι και λογικό μετά από μία φορτισμένη χρονιά που έφτασε στην κορυφή μετά από δεκαετίες. Η Αρσεναλ επί Αρτέτα βρίσκει κάποιες σταθερές. Δεν εξάλειψε ακόμη τις αδυναμίες της, αλλά έχει στοιχεία που κάνουν τον κόσμο της αισιόδοξο. Στο 4.00 που έφτασε ο άσος, σηκώνει συζήτηση.

Οσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, η απόφαση για άρση της ποινής αποκλεισμού γέμισε χαμόγελα και δεν αποκλείεται χαμένη να βγει η… Μπόρνμουθ! Δεν φημίζεται για την άμυνά της η φιλοξενούμενη, νορμάλ ο άσος και over 3,5 στο 1.90!

Προγνωστικά Ιταλία: Ο φίλος Πιόλι

Στην Ιταλία υπάρχει η περίπτωση της Λέτσε, που έχει το κίνητρο και βρίσκει την αδιάφορη Φιορεντίνα. Είχε και ένα πέρασμα ως παίκτης από τους βιόλα ο νυν τεχνικός της, Λιβεράνι. Κι αυτά όσο να ναι μετράνε στην Ιταλία. Ασος κινήτρου που ήδη κατηφορίζει και το χθεσινό 3.60 είναι τώρα 3.40. Πάντως βαθμολογικά η Φιορεντίνα δεν είναι 100% εξασφαλισμένη ως προς την παραμονή της.

Για όσους παίζουν μικρά φαβορί, σημειώνω το 1.45 της Μίλαν. Σε φόρμα και με στόχο την Ευρώπη κόντρα σε μια παντελώς αδιάφορη Πάρμα. Εξτρα σημείωση πως ο τεχνικός της Μίλαν Πιόλι είναι από την Πάρμα και έχει περάσει από την ομάδα τόσο ως παίκτης όσο και σαν προπονητής. Θα του βάλει εμπόδιο στην προσπάθεια για Ευρώπη;

Προγνωστικά Ρωσία: Μία και σήμερα

Στη Ρωσία κάνω σοβαρή στάση σήμερα! Δύο αγωνιστικές πριν λήξει το πρωτάθλημα, με το ενδιαφέρον αυξημένο σε πολλά μέτωπα. Η πρωταθλήτρια Ζενίτ είναι η μοναδική αδιάφορη. Κι αν μάλιστα κατακτήσει το Κύπελλο, τότε ανοίγει και η 6η θέση για την Ευρώπη.

Για το Κύπελλο, αρχίζοντας από εκεί, τα ημιτελικά διεξάγονται την Κυριακή και είναι Ζενίτ-Σπάρτακ Μόσχας και Ουράλ-Χίμκι. Η τελευταία είναι ομάδα β’ κατηγορίας, αλλά τις άλλες τρεις τις έχω βάλει στο μάτι σήμερα.

Με το πρόγραμμα εξαντλητικό λόγω των συνεχόμενων αγώνων, δεν αποκλείεται να κρατήσουν δυνάμεις για τα ματς που ακολουθούν.

Η Ζενίτ, που θα κάνει σίγουρα αλλαγές αλλά έχει βάθος στο ρόστερ, υποδέχεται την ουραγό Ορενμπουργκ. Φυσικά μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας, αλλά αν θέλει να κάνει τη χάρη, το διπλό είναι σε διψήφιες τιμές! Δεν έχει νόημα η κάλυψη στο dnb, αφού ο ένας βαθμός δύσκολα θα βοηθήσει ιδιαίτερα την Ορενμπουργκ στη μάχη για την παραμονή. Αρκετές καλές οι σχέσεις τους σε διοικητικό επίπεδο, σχεδόν άριστες!

Η Ουράλ υποδέχεται την Αρσεναλ Τούλα και για το διπλό έγινε ήδη ανάλυση στο σημείο της Ημέρας του Betmarket.gr.

Η άλλη των ημιτελικών, Σπαρτάκ Μόσχας, υποδέχεται την Αχμάτ Γκρόζνι. Με 31 βαθμούς η τελευταία και 27 η Κρίλια. Αν η Κρίλια χάνει από την Κράσνονταρ στο ματς που γίνεται την ίδια ώρα, αυτόματα η Αχμάτ κερδίζει την παραμονή της και γίνεται αδιάφορη!

Χάνει τις ελπίδες η Ξαμάξ, με το βλέμμα στο ΣΚ στην Πολωνία

Eνδιαφέρον πρόγραμμα και στην Ελβετία, αν και ένα σημείο ήδη… χάθηκε! Μετά τη βαριά ήττα της Ξαμάξ από την Τουν νομίζω πως… τέλειωσε το παραμύθι για την Ξαμάξ. Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά είναι στα κάτω της. Το διπλό της Σιόν ήταν στο πολύ μεγάλο για τα δεδομένα της αναμέτρησης 3.60, αλλά μαζεύτηκε στο 3.00. Ισως και τώρα να κρύβει λάθος, σίγουρα όμως όχι τόσο μεγάλο.

Κρατάω το over 3,5 στο Γιουνγκ Μπόις-Σερβέτ. Η γηπεδούχος είναι η κορυφαία επίθεση στην κατηγορία, με τα παιχνίδια στην έδρα της να μας δίνουν μέσο όρο 3.7 τέρματα. Η Σερβέτ μέτρησε περίπου 30 τελικές στα δύο τελευταία της παιχνίδια και τα under είναι κάπως… πλασματικά.

Στην Πολωνία υπάρχει ο τελικός Κυπέλλου στις 24 Ιουλίου, Κρακοβία-Λέχια. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου είναι πως θα γίνει σίγουρα rotation στα ματς που δίνουν αμφότερες στις 19 Ιουλίου (5 μέρες πριν το ματς) και το σημερινό θα κρατηθεί ως το τελευταίο τεστ πριν τον τελικό.

Αρα για το Σαββατοκύριακο, έχετε το νου σας όταν βγουν αποδόσεις για τους άσους στο Πιάστ-Κρακοβία και το Σλάσκ-Λέχια. Σήμερα το 2.05 της Λέχια κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέγκια δεν αξίζει, αλλά έχει βάσει το 3.10 της Κρακοβίας κόντρα στη Λεχ Πόζναν.

Προγνωστικά Σκανδιναβία: Πιθανό το… ρεκόρ γκολ

Στη Σκανδιναβία εξετάζω το 3.50 της Σίριους. Η τελευταία κάνει σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια και το φετινό της ξεκίνημα είναι εξαιρετικό. Με μόλις μία ήττα σε επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη τετράδα. Αντίθετα η ΑΪΚ, παρότι μεγάλο όνομα και πάντα με φιλοδοξίες, απογοητεύει. Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη ακολούθησαν μετά το στραπάτσο στο Κύπελλο (4-1 από τη Μάλμε).

Στη Νορβηγία υπάρχει το Μπόντο-Κρίστιανσουντ.  Με 30 γκολ σε επτά παιχνίδια η πρώτη, δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία η δεύτερη. Μπορεί το σκορ να πάει αρκετά ψηλά στο μεταξύ τους.

Χωρίς επιθετικούς το Βανκούβερ

Εκτός Ευρώπης, νορμάλ φαβορί στο 1.80 το Σαν Χοσέ στο MLS. Με ήδη ένα παιχνίδι στα πόδια του, απέναντι στη Βανκούβερ που έχει τρομερές απουσίες επιθετικά.

Στο Κύπελλο Κορέας υπάρχουν αρκετά Over που παίζουν υψηλά. Στο 2.00 το Σουβόν-Μπουσάν, με τις δύο ομάδες να είναι εξίσου φορμαρισμένες. Κοντά στο 2.00 οι αναμετρήσεις ομάδων πρώτης κατηγορίας Νταεγού-Σεογνάμ (με αρκετές αλλαγές η φιλοξενούμενη) και Σανγκιού-Ποχάνγκ.

Για φινάλε, μια ιδέα για ένα over στο 2.30 στη Β’ Ιαπωνίας, Εχιμέ-Οκογιάμα. Η γηπεδούχος δείχνει να είναι από τις πιο… overoμάδες της κατηγορίας! Στον πάγκο της φιλοξενούμενης βρίσκεται ένας προπονητής που έχει περάσματα από τμήματα υποδομών. Και όταν δουλεύεις με νέους, σου μένει… κουσούρι συνήθως το παραγωγικό ποδόσφαιρο.

To παιχνίδι μου

Μονό

15/7 20:30 Ζενίτ-Ορενμπουργκ 2  (15.00) επί 3,4 μονάδες

Δυάδα

15/7 20:00 Μάντσεστερ Σίτι – Μπόρνμουθ 1 & Οver 3,5 (1.90)

15/7 21:30 Γιουνγκ Μπόις-Σερβέτ Οver 3,5 (2.10)

Στη δυάδα απόδοσης 3.99 ποντάρισμα 12.6 μονάδες

 

Δυάδα

15/7 13:00 Εχιμέ-Οκαγιάμα Οver (2.30)

15/7 21:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Οver  (2.35)

Στη δυάδα απόδοσης 5.41 ποντάρισμα 8.06 μονάδες

 

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 2065 μονάδες

Επιστροφές : 40.56 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 2105,56 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα σημερινής στήλης : 24,06 μονάδες

Επισκεφτείτε το BetMarket.gr για να δείτε τις πτώσεις αποδόσεων για όλους τους αγώνες του κουπονιού αλλά και τις Αποδόσεις τελικού κυπέλλου Ελλάδας και να συγκρίνετε τις τιμές για όλες τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.