Ξεκινά η κατασκευή του κτηρίου που θα στεγάσει το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανέγερση του κτηρίου που θα στεγάσει το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον ανάδοχο του έργου, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.

Το έργο αφορά στην ανέγερση μονώροφου κτηρίου με υπόγειο, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 390, επί της οδού Ολύμπου. O προϋπολογισμός της μελέτης του έργου ανήλθε σε 1.350.000,00 ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός της σύμβασης είναι 694.684,18 ευρώ.

Το κτήριο πρόκειται να ανεγερθεί σε οικόπεδο έκτασης 769,40 τετραγωνικών μέτρων. Το υπόγειο θα αποτελείται από δύο κλιμακοστάσια, ανελκυστήρα, λεβητοστάσιο, χώρο δεξαμενών καυσίμου, χώρο τηλεθέρμανσης και δεξαμενής πυρόσβεσης, μηχανοστάσιο ανελκυστήρα και αποθηκευτικούς χώρους.

Το ισόγειο, όπου και θα στεγάζεται το 15ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης, περιλαμβάνει δύο αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα ανάπαυσης, γραφείο, χώρο πολλαπλών χρήσεων με εξέδρα, χώρο κουζίνας, τραπεζαρία σε συνέχεια του χώρου πολλαπλών χρήσεων, μονάδα WC νηπίων, W.C. AMEA, W.C. ενηλίκων, δύο κλιμακοστάσια, ανελκυστήρα και ημιυπαίθριο χώρο.

Περιμετρικά του κτηρίου θα κατασκευασθεί λιθοπλήρωση των τάφρων δι’ αργών λίθων, ενώ ο περιβάλλον χώρος θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τα σχέδια της μελέτης.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.