Ξεκινάνε οι ακυρώσεις των πανηγυριών και εκδηλώσεων στην Κοζάνη



Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Κρανιδίων έχοντας υπόψη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία COVID-19 και βάση των τελευταίων εξελίξεων,με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τα μέλη του ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ.

Σ αυτό το κλίμα αβεβαιότητας όπου ζούμε καλούμαστε να αλλάξουμε τα σχέδια μας έχοντας την ελπίδα ότι θα τελειώσει σύντομα όλο αυτό και θα μας βρει όλους γερούς και δυνατούς στην επόμενη δραστηριότητα του συλλόγου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους μας στήριξαν είτε οικονομικά είτε με προσωπική εργασία,μας βοήθησαν και μας εμπιστεύτηκαν.

Οι δραστηριότητες δεν τελειώνουν εδώ,υπάρχει όραμα,υπάρχουν ιδέες,προτάσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν σίγουρα αρκεί να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

2 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινάνε οι ακυρώσεις των πανηγυριών και εκδηλώσεων στην Κοζάνη

  1. Χαρά που έκανες @@@@@@ εσύ… Πρώτο θέμα απευθείας να στείλεις τα βίντεο στην Αθήνα στα κανάλια κ να βγεις κ εσύ ο ίδιος …. Δεν πάει μπροστά ο τόπος λυπάμαι

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.