Η Χαριστική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας σκορπίζει ιστορίες στα πάρκα της πόλης

Συνεχίζονται οι πλανόδιες χαριστικές βιβλιοθήκες της Κυριακής από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια υλοποίησης του ετήσιου προγράμματος φιλαναγνωσίας 2019-2020.

Κάθε Κυριακή μικροί πλανόδιοι αναγνώστες συναντιούνται σ’ ένα πάρκο της πόλης, διαβάζουν ιστορίες της χαριστικής βιβλιοθήκης και του ταχυδρομείου και φεύγοντας αφήνουν πίσω τους το δέντρο των ιστοριών τους.

Η δράση των πλανόδιων βιβλιοθηκών αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο συνέχισης του προγράμματος φιλαναγνωσίας, συνδέεται με την ραδιοφωνική εκπομπή «Ιστορίες στον αέρα» και την πρακτική του χαριστικού ταχυδρομείου, με στόχο οι μικροί αναγνώστες να μπορέσουν ν’ ακούσουν, να διαβάσουν, να γράψουν και να ανταλλάξουν ιστορίες εντός και εκτός πόλης.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Χίου «Κοραής», η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λέρου, το Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων και το 3ο ΤΕΓ Ζυρίχης.

Η επόμενη πλανόδια χαριστική βιβλιοθήκη θα γίνει την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί στο πάρκο Χρηστίδη.

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.