Πλήθος κόσμου, πολύ κέφι και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις τριήμερες εκδηλώσεις στη Σκήτη Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο τριήμερο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων, στη Σκήτη Κοζάνης.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους φρόντισαν να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας με τις κατάλληλες αποστάσεις, ακόμα και απολυμάνσεις του χώρου πριν από κάθε έναρξη.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020, με την παιδική βραδιά, που περιείχε δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια για τα μικρά παιδιά. Την επόμενη μέρα, ακολούθησε η βραδιά παράδοσης και πολιτισμού, με χορευτικά της περιοχής και συγκεκριμένα, του συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο Αιμιλιανός”, του χορευτικού ομίλου “Αντάμωμα”, του μικρού και μεγάλου χορευτικού του συλλόγου Σκήτης και τελείωσε η βραδιά με ένα όμορφο μουχαπέτ (γλέντι) από παιδιά της περιοχής. Το 3ήμερο εκδηλώσεων έκλεισε με το μεγάλο ποντιακό γλέντι, με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με πολύ κέφι και χορό, μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συλλόγους που παραβρέθηκαν, τόσο για την παρουσία τους, όσο και για την τήρηση των αποστάσεων.

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα που ετοίμασε ο Ηλίας Αθανασιάδης για το KOZANILIFE.GR:

2 σχόλια στο άρθρο “Πλήθος κόσμου, πολύ κέφι και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στις τριήμερες εκδηλώσεις στη Σκήτη Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Αυτό σας φαίνεται εσας για ”ολα τα απαραίτητα μέτρα”? Ντουμάνι ο κοσμος γλεντανε, χορευουν και περνανε ωραια. ¨Όχι όμως ότι τηρειται και κανενα μετρο, δεν είμαστε τυφλοί

  2. Ποιά μέτρα βρε παιδιά? Χορευουν ο ένας δίπλα στον άλλον! Μην σας κάνει εντυπωση που αυξάνονται τα κρουσματα στο νομό σας. Προσοχή μη γίνεται Καστοριά (δεν το ευχομαι). Κάντε υπομονή και του χρόνου όσα πανηγυρια θέλετε!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.