7 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κοζάνη σε μια μέρα – Δείτε αναλυτικά



Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί τα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν, γεγονός ανησυχητικό και πρωτοφανές για την Κοζάνη.

Για το γεγονός ενημερώθηκαν σχετικά ο ΕΟΔΥ και ο Διοικητής για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Αυτή τη στιγμή οι 2 προσβεβλημένοι από τον ιό βρίσκονται και νοσηλεύονται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες να διακομισθούν σε νοσοκομεία αναφοράς.

Οι άλλοι 5 βρίσκονται σε διαδικασία ενημέρωσης από τον ΕΟΔΥ και ιχνηλάτισης των επαφών τους.

Και τα 7 κρούσματα ήρθαν σε επαφή με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χθεσινής βάρδιας στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

Από το efkozani.gr

8 σχόλια στο άρθρο “7 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Κοζάνη σε μια μέρα – Δείτε αναλυτικά

  1. Θα πάμε και στα πανηγύρια και όπου θέλουμε εσυ να καθίσεις στο σπίτι σου άντε μας πρήξατε τα μεζεα .

    1. Πανηγύρια δεν θα γίνουν, καταλάβετέ το. Να κάτσετε εσείς στα σπίτια σας, ανεύθυνοι. Και άμα κολλήσετε τον ιό, να μην σας βοηθήσει κανείς, μόνοι σας να τα βγάλετε πέρα.

  2. ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ? ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ !!!!

  3. Θα απαιτήσω να γίνω καλά γιατί πληρώνω 28 χρονια ασφάλεια εδώ απαιτούν να γίνουν καλά άτομα που δεν πληρώνουν ουτε ασφάλεια ουτε εφορία και στο σπίτι μου δεν θα κάτσω φταίει ποια με αυτόν τον κοροναιο.

  4. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΟ…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.