Όλα έτοιμα για τη βραδιά με τον Γιάννη Καψάλη και τη Γιώτα Γρίβα στη Λευκοπηγή Κοζάνης – Με απολύμανση και όλα τα μέτρα προστασίας το γλέντι



Όλα έτοιμα είναι για το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020 στη Λευκοπηγή Κοζάνης στη βραδιά με τον Γιάννη Καψάλη και τη Γιώτη Γρίβα.

Οι διοργανωτές τις εκδήλωσης δηλώνουν καθόλα έτοιμοι, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με τις απαραίτητες αποστάσεις και έχοντας προβεί σε απολύμανση του χώρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

5 σχόλια στο άρθρο “Όλα έτοιμα για τη βραδιά με τον Γιάννη Καψάλη και τη Γιώτα Γρίβα στη Λευκοπηγή Κοζάνης – Με απολύμανση και όλα τα μέτρα προστασίας το γλέντι

  1. Θα καεί το πελεκουδι!!!Και οι δύο φωναρες και χαρακτήρες!!! Εύχομαι πολες Περιοδιες το καλοκαίρι Εάν είναι και ο Μ.Τσίκος (χαμος)
    Αχ κουμπάρα Αχ κουμοαρε!,, Συμπεθερα στον μυαλό μου είσαι όλοι μέρα!
    Τα καγγελια!!Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου! Εκεί που πάει η καρδιά !Τι παθαμαι τι παθαμαι ζημιά που παθαμαι!!! Όλοι πάνω !
    Μακάρι φέτος να έχει και στα ΤΡΙΚΑΛΑ

    1. Στο Δρέπανο γιατί
      δεν άφησαν να γίνει
      το πανυγηρι;;;
      Ευχομαι να βρέχει
      να μην γίνει
      και σε εσάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.