Δήμος Κοζάνης: Επανυποβολή αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης – Με ραντεβού η διαδικασία



Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο, πως η επανυποβολή των αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην Κ.Ε.Α) και το Επίδομα Στέγασης τον μήνα Ιούλιο είναι αναγκαία για όσες αιτήσεις έπρεπε να ανανεωθούν τον Μάιο και για όσες πρέπει να ανανεωθούν τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα :

 

Μήνας Έγκρισης Μήνας Αρχικής Επανυποβολής Μήνας Επανυποβολής
Νοέμβριος 2019 Μάιος 2020 Ιούλιος 2020
Ιανουάριος 2020 Ιούλιος 2020 Ιούλιος 2020

 

Στους πολίτες που απαιτείται να υποβάλλουν τις ανωτέρω αιτήσεις στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης (αδυναμία ολοκλήρωσης της αίτησης με τους προσωπικούς κωδικούς TAXISnet), εφιστάται η προσοχή να φροντίσουν να κλείσουν εγκαίρως το ραντεβού τους, καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση.

Για ενημέρωση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά επανυποβολής των αιτήσεων ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, καθώς και για ραντεβού σχετικά με:

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Πρώην Κ.Ε.Α)

Προνοιακά Επιδόμα Αναπηρίας

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

Επίδομα Γέννησης

μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Κέντρο Κοινότητας

 (2461028120  από τις 13.30 μ.μ. έως τις 15.30 μ.μ καθημερινά).

Σχετικά με το Επίδομα Στέγασης μπορούν να απευθυνθούν στο 2461021719 (εσωτερικό 1).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.