Πραγματοποιήθηκε η Ημέρα Εθελοντικής Δράσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 η Ημέρα Εθελοντικής Δράσης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, μία ουσιαστική δράση αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας, σε μία εποχή που η ανάγκη για βοήθεια είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Η Εθελοντική Δράση περιελάμβανε εθελοντική αιμοδοσία και συγκέντρωση μασκών και αντισηπτικών για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας «Ελένη Θ. Δημητρίου». Το υλικό που συγκεντρώθηκε προσφέρθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας παρευρέθηκε ο Πρόεδρος κ Κοεμτζόπουλος Δημήτριος και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Καρλιώτας Χρήστος της Τοπικής Διοίκησης του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ο εκπρόσωπος στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας κ. Μπομπότας Κωνσταντίνος. Στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας παρευρέθηκε η Γενική Γραμματέας της Τοπικής Διοίκησης κα Αμανατίδου Εύη.

Το Οικονομικού Επιμελητήριο στέκεται δίπλα σε συμπολίτες μας και οικογένειες, που έχουν ανάγκη τόσο ιατρικής συνδρομής, όσο και προϊόντων για την προστασία τους από τον κορονοϊό. Με την πανελλαδική αυτή πρωτοβουλία, η Κεντρική Διοίκηση και οι Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων του ΟΕΕ κάλεσαν τόσο τα μέλη μας, όσο και όλους τους Έλληνες πολίτες να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Το ΟΕΕ πάντα παρόν – Όλοι μαζί δίνουμε ζωή»

Για το Π.Τ.
Ο Πρόεδρος
Κοεμτζόμπουλος Δημήτριος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.