Βίντεο: Εικόνες συνωστισμού σε γλέντι 2.000 ατόμων εν μέσω πανδημίας – “Ήταν ασυγκράτητοι” υποστήριξε ο διοργανωτής



Πήγαν… περίπατο οι αποστάσεις ασφαλείας σε παραδοσιακό γλέντι,όπου τραγούδησε μεταξύ άλλων και η Γωγώ Τσαμπά, και πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ελληνικού Στρατού στο Γουδή, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις περισσότερα από 2.000 άτομα κάθε ηλικίας συμμετείχαν στο γλέντι, που κράτησε μέχρι πρωίας. Όπως φαίνεται σε βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην πίστα επικράτησαν εικόνες συνωστισμού.

Από την πλευρά του, ο διοργανωτής υποστήριξε ότι τηρήθηκαν κατά γράμμα οι αποστάσεις για τα τραπέζια και πως υπήρχαν αντισηπτικά. Εφαρμόσαμε στο 100% τα μέτρα, αλλά περιμέναμε 500 με 600 άτομα, είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου παλαιών Ζωγραφιωτών Δημήτρης Μπίτσικας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Δεν είναι και έτσι όπως δείχνει ο φακός τόσο πολύ. Το δείχνει πιστεύω λίγο παραπάνω”, ανέφερε και υπογράμμισε ότι όταν γέμισε με κόσμο ο χώρος έκλεισαν οι κεντρικές πύλες, ωστόσο συνέχισαν να μπαίνουν άτομα από παράπλευρες εισόδους.

“Ήταν ασυγκράτητοι. Πήγα πάρα πολλές φορές στην πίστα και τους είπα και κατέβηκαν”, είπε ο κ. Μπίτσικας και πρόσθεσε ότι μετά από λίγο και πάλι η πίστα γέμιζε.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

 

Από το enikos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.