Συνελήφθη Αστυνομικός Διευθυντής στη Βόρεια Ελλάδα – Συμμετείχε σε κύκλωμα αρχαιοκάπηλων και λαθρεμπόρων



Νέα “βόμβα” στο κύρος της ΕΛ.ΑΣ. που καθημερινά πλέον πλήττεται από απανωτές αποκαλύψεις σκανδάλων-“Λερναία Ύδρα” η διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την διαφθορά εντός των κόλπων της Ελληνικής Αστυνομίας, που βλέπει το κύρος της να πλήττεται καθημερινά από αποκαλύψεις νέων σκανδάλων ακόμα και με υψηλόβαθμους αξιωματικούς να εμπλέκονται σε εγκληματικές οργανώσεις και δραστηριότητες.

Το νέο χτύπημα ήρθε από νέα έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων όπου σύμφωνα με πληροφορίες, οδήγησε στην εξάρθρωση ενός τεράστιου κυκλώματος το οποίο ενέχεται σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας και λαθρανασκαφών, σε λαθρεμπόριο τσιγάρων ακόμα και στην διακίνηση πλαστών διαβατηρίων και άλλων εγγράφων σε μη νόμιμους μετανάστες.

Η περιοχή που φαίνεται να έχουν συμβεί όλα αυτά είναι το Κιλκίς στην Βόρεια Ελλάδα, όπου σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν συλληφθεί ήδη στο πλαίσιο του αυτοφώρου 14 μέλη του κυκλώματος.

Το πλέον δυσάρεστο για την ΕΛ.ΑΣ. όμως είναι ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και Αστυνομικός Διευθυντής της περιοχής και ακόμη τρεις αστυνομικοί, ενώ στην δικογραφία αναμένεται να συμπεριληφθούν ακόμα περισσότερα άτομα και ενδεχομένως ακόμη περισσότεροι αστυνομικοί από την ευρύτερη περιοχή.

Το κύκλωμα πραγματοποιούσε έρευνες για εντοπισμό χρυσού και αρχαίων αντικειμένων με ανιχνευτές μετάλλων και πραγματοποιούσε συστηματικά λαθρανασκαφές ενώ όπως προαναφέρθηκε φαίνεται πως είχε ακόμα πιο σύνθετη εγκληματική δραστηριότητα και σε άλλους τομείς. Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την Δευτέρα για την συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς η επιχείρηση και οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη.

Από το news247.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.