Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 43 υπόγειων κάδων συλλογής οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στην Κοζάνη



Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης σαράντα τριών υπόγειων κάδων συλλογής οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στο Δήμο Κοζάνης, που θα καλύψουν ανάγκες υγιεινής αποθήκευσης. Τα σημεία όπου τοποθετήθηκαν οι κάδοι, παρουσιάζουν χωροταξικές δυσκολίες ή απαιτούν αισθητική και αρχιτεκτονική αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου.

«Καλλωπισμός αλλά και υγειονομικά οφέλη προκύπτουν από την υπογειοποίηση των κάδων» επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Βασίλης Βασιλακόπουλος. Στόχος του προγράμματος εναλλακτικού συστήματος συλλογής απορριμμάτων, είναι η βελτίωση του περιβάλλοντος, η αισθητική και αρχιτεκτονική αναβάθμιση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και η αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.

Οι υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν επί των οδών Υψηλάντου, Χαλκιδικής, Ολύμπου, Παπάφη, Κακριδή και Παπανδρέου (Εργατικές Κατοικίες).

Δείτε το βίντεο:

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση 43 υπόγειων κάδων συλλογής οικιακών και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων στην Κοζάνη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.