Βίντεο: Τι λένε οι Κοζανίτες για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19



Τι λένε οι Κοζανίτες για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον COVID19.

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Flash:

5 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Τι λένε οι Κοζανίτες για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον Covid-19

  1. Παμβλακεία και απάτη, όχι πανδημία. ΤΙΠΟΤΕ δεν δικαιολογεί τα κατασταλτικά μέτρα για τον κολοκυθοϊό. Σας πήραμε χαμπάρι.

  2. Προς "ελευθερο"

    - Edit

    Απαντήστε

    Πολυ αετος εισαι βρε ελευθερε,ανελευθερε!να λες δοξα τω Θεω,που δεν ησαν στο λεωφορειο απο τους Αγιους τοπους!αιντε!αιντε!

    1. Κανένας δεν πέθανε από τον κολοκυθοϊό από όσους ήρθαν τους Αγίους Τόπους. Φτάνουν τα ψέμματα και το δούλεμα των αντιχρίστων.

      Από την 1η ως την τελευταία ημέρα ο συνωστισμός στις ουρές έξω από τις τράπεζες, μέσα στα σουπερμάρκετ και στα αστικά (ΚΑΙ μετρό) σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη (αστικά) δεν σάς πείραξε, σάς πείραξαν οι εκκλησίες, τα σχολεία και οι άλλες επιχειρήσεις! Έχετε μούτρα ακόμα και μιλάτε!

  3. Προς "ελευθερο"

    - Edit

    Απαντήστε

    Αυτοι που πεθαναν τι ηταν;ανηκαν στις ομαδες υψηλου κινδυνου,αλλα θα πεθαιναν τοσο μαζικα με μια απλη γριπη;
    Αυτα που λες σε μας,πες τα στο Βορειου και Νοτιου Αμερικης,ο οποιος συνιστα,ανοξειδωτο κουταλακι μιας χρησεως,μακτρο μιας χρησεως και στο τελος καψιμο των χρησιμοποιημενων υλικων!
    Εκατονταδες καθημερινα πεθαινουν στην Αμερικη και ως υπευθυνος και συνετος Ιεραρχης απο πονο και μονο στο ποιμνιο του ,ελαβε τα παραπανω μετρα!
    Υπαρχει αντιρρησση και σ αυτο;
    μηπως εισαι και υπερανω του Ιεραρχου;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.