Χριστιάννα Πίτη: Όσα είπε η Κοζανίτισα φίλη της άτυχης Ιωάννας για την κατάσταση της μετά την επίθεση με το βιτριόλι αλλά και τη στοχοποίηση της ίδιας



Τη Χριστιάννα Πίτη φιλοξένησε η Τατιάνα Στεφανίδου σήμερα, φίλη της άτυχης Ιωάννας στην υπόθεση με το βιτριόλι, η οποία μίλησε για τη γνωριμία τους, τη σημερινή της κατάσταση αλλά και το πόσο αναίσχυντα στοχοποιήθηκε η ίδια από ορισμένα μίντια.

Όπως είπε, γνωρίστηκαν στο τηλεπαιχνίδι Deal του Alpha, ωστόσο, επειδή έφυγε αρκετά νωρίς δεν πρόλαβαν να έρθουν τότε πολύ κοντά.

Λίγο καιρό, όμως, αργότερα που μετακόμισε η ίδια στην Αθήνα ήρθαν ξανά σε επαφή και άρχισαν να κάνουν παρέα και να γίνονται αρκετά καλές φίλες.

“Από την Ιωάννα ήξερα ότι είναι μία κοπέλα πολύ μορφωμένη, πολύ έξυπνη που έκανε δύο δουλειές, ήταν τις καθημερινές στην ασφαλιστική και τα σαββατοκύριακα στο κρεοπωλείο της θείας της. Βγαίναμε και δεν έπινε, ήταν μία κοπέλα σοβαρή”.

Μετά την εγκληματική επίθεση εναντίον της Ιωάννας, χρειάστηκε να δώσει κατάθεση στις αρχές κάτι που έδωσε αφορμή να γραφτούν αρκετά “κίτρινα” δημοσιεύματα για τη ζωή των δύο γυναικών με προκλητικούς τίτλους.

“Το έμαθα από την αστυνομία. Με κάλεσαν μου ζήτησαν να πάω να καταθέσω, έπαθα σοκ. Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω στην αρχή γιατί ήθελα να σεβαστώ την Ιωάννα και είναι στο κρεβάτι του πόνου διότι ήταν μία πολύ κρίσιμη κατάσταση”.

 

 

Η ίδια επισκέφθηκε την Ιωάννα στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και μάλιστα μπόρεσε να της μιλήσει αλλά για λίγο ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή της.

Σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί η Ιωάννα μέσα από τα social media, δήλωσε:

“Είναι κρίμα γιατί από τη στιγμή που δεν έχει βλάψει κάποιον είναι άδικο να γίνεται αυτή η επίθεση. Θεωρώ γενικά ότι λίγο προσπαθούμε να βγάλουμε το θύμα, θύτη και νοσηρό το περιβάλλον του”.

Στη συνέχεια μίλησε για τα “πυρά” που δέχτηκε και η ίδια τόσο από απλό κόσμο όσο και από δημοσιεύματα μέσα από τον χώρο των μίντια.

“Κάποιο πρωί ξύπνησα και είχα αποφύγει τις δηλώσεις και είδα μηνύματα που με ενημέρωναν ότι ήμουν εξώφυλλο σε μία “κίτρινη” φυλλάδα, εγώ βέβαια θα έλεγα ότι “μαύρη” θα έπρεπε να είναι γιατί “μαύρο” θα πρέπει να πέσει στη συγκεκριμένη φυλλάδα. Δεν ήμουν μόνο στο εξώφυλλο αλλά είχε και έναν αισχρό και κατάπτυστο τίτλο ‘Βυζιτοπαρέα με τη Συριζαία’”.

 

 

Όπως τόνισε, τίποτα από όσα γράφονταν στο εν λόγω έντυπο δεν ίσχυε- περί ακριβών ταξιδίων, γυμνών φωτογραφιών και εναλλαγής πλούσιων συντρόφων – και γι΄αυτόν ακριβώς τον λόγο επέλεξε να κινηθεί νομικά καταθέτοντας μήνυση.

Πώς διαχειρίζεται η μητέρα της Ιωάννας την κατάσταση μέσα από όσα της έχει εξομολογηθεί σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις;

 

 

Από το znews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.