Ξεκινά η καλοκαιρινή δραστηριότητα της ΚΝΕ Πτολεμαΐδας στο πάρκο Μνήμες Λιγνίτη



Οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ με αισιοδοξία και ενθουσιασμό ξεκινάμε την πολύμορφη καλοκαιρινή μας δραστηριότητα με αφετηρία το Σάββατο 27/6 στις 18:00 στο πάρκο Μνήμες Λιγνίτη με σύνθημα “Capitalism is the virus, Άλλαξε τον κόσμο το χει ανάγκη”.

Καλούμε κάθε μαθητή και μαθήτρια της πόλης να φωνάξει ένα βροντερό ¨Φτάνει πια¨ και με τη συμμετοχή τους σε αυτή την μικρή γιορτή που διοργανώνουμε να μπούμε σφήνα στα σχέδια τους για ένα σχολείο ακόμα πιο απωθητικό σήμερα, που η κυβέρνηση το κάνει ακόμα χειρότερο και ακόμα πιο ακριβό εξεταστικό κέντρο, συνολικά για μια ζωή μισή. Εμείς και οι οικογένειες μας ματώσαμε πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα και δε θα δεχτούμε να ξαναματώσουμε για να βγάλει κέρδος μια χούφτα άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει live μουσική από τους Fiasco Band, επίδειξη skate & bmx, αντιρατσιστικό Graffiti και ζωγραφική και Escape Room για τον Covid-19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.