Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρίκη από την ομολογία της 33χρονης – Σοκάρουν οι περιγραφές – Καταπέλτης το κατηγορητήριο



Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της ομολογίας της 33χρονης, η οποία απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στις 11 Ιουνίου καθώς εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, στην Τούμπας Θεσσαλονίκης – «Καταπέλτης» το κατηγορητήριο.

Η συλληφθείσα παραδέχτηκε ότι γνώριζε το παιδί καθώς ήταν παλιά γειτόνισσα της μητέρας του στην Τούμπα, μέχρι που έφυγε και μετακόμισε μόνη της στην Καλαμαριά, ενώ το δικό της παιδί έμενε με τον πατέρα του σε άλλη πόλη, αφού βρίσκονταν σε διάσταση.

Με πρόφαση ότι η μητέρα της δεν μπορούσε να την πάρει από το σχολείο και γι’ αυτό θα την πήγαινε η ίδια στο σπίτι της, ζήτησε από το κοριτσάκι να την ακολουθήσει.

Αντί όμως να την πάει στο σπίτι της, η 33χρονη την μετέφερε στο δικό της σπίτι στην Καλαμαριά. Εκεί έφτιαξε ένα ρόφημα στο παιδί, ρίχνοντας μέσα σε αυτό βενζοδιαζεπίνες και κοκαΐνη και της το έδωσε.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, μόλις το ρόφημα προκάλεσε καταστολή στην μικρή, την ξάπλωσε και άρχισε να την θωπεύει. Πιεσμένη όπως φαίνεται από την δημοσιότητα που προκάλεσε η αρπαγή της μαθήτριας, την μετέφερε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή που την άφησε και στην συνέχεια την οδήγησε πεζή μέχρι το σημείο που ήταν το πρατήριο καυσίμων.

Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας εις βάρος της 33χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRtimes, συγκεκριμένα κατηγορείται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες , βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην Αστυνομία η κατηγορούμενη φέρεται να είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά.

Από το newsbomb.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Απαγωγή Μαρκέλλας: Φρίκη από την ομολογία της 33χρονης – Σοκάρουν οι περιγραφές – Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.