Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση του Δήμου Κοζάνης “Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου” για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος



Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο των δράσεων του Δήμου Κοζάνης “Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου”, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Με την συνδρομή των εθελοντών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής και η τελευταία δράση καλλωπισμού του Άη-Σαράντη, ενώ νωρίτερα καθαρίστηκε η πλατεία απέναντι απο το 2ο Δημοτικό Σχολείο και ο ποδηλατόδρομος προς την Κοινότητα Αργίλου και την γύρω περιοχή.

4 σχόλια στο άρθρο “Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση του Δήμου Κοζάνης “Καθαρίζω και ομορφαίνω την πόλη μου” για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

    1. Με τον ωχαδερφισμό και τους παρτάκιδες που έχουν κατακλύσει αυτή την Δημοκρατία της Φραπεδούμπας είναι μεγάλη επιτυχία να μαζευτούν 20 εθελοντές και να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να μαζεύουν τις βρωμιές του κάθε απολίτιστου!

      1. Και η υπάλληλοι της καθαριότητας να κάθονται και να πληρώνονται που κάθε μέρα θα έπρεπε να είναι σε γειτονιές, πάρκα, άλση, και πλατείες να αδειάζουν έστω και τα μισά καλάθια και να σκουπίζουν εξάλλου γιαυτό πληρώνονται.

  1. Τι ρόλο παίζει το διαφημιστικό μπανερ με το νερό και των πρόεδρο να χαμογελάει συνέχεια δίπλα του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.