Μοναδικά γυναικεία μακριά φορέματα σε πολλά σχέδια



Η γυναικεία μόδα εξελίσσετε και προχωράει. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.rovo.gr υπάρχει πληθώρα ρούχων που είναι σχεδιασμένα με πρότυπο τα σύγχρονα γούστα και την αισθητική. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία μακριά φορέματα για κάθε περίσταση. Από μια απλή βραδινή έξοδο μέχρι ένα επίσημο κοινωνικό γεγονός/ περίσταση.

Τα μακριά φορέματα είναι σίγουρα μια πολύ σωστή επιλογή για κάθε περίσταση, ανεξαρτήτως ηλικίας και στυλ. Στην σελίδα μας μακριά φορέματα μπορείτε να περιηγηθείτε και να βρείτε το κομμάτι που θα αναδείξει την αισθητική και το στυλ σας! Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα κομμάτια που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μακρύ γυναικείο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη

Αναζητάτε κάτι επίσημο και γοητευτικό για μια βραδινή έξοδο; Θέλετε κάτι που θα κολακέψει αλλά και θα αναδείξει τη θηλυκότητα σας; Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Είναι σχεδιασμένο με ανοιχτό ντεκολτέ και δέσιμο στην πλάτη. Διατίθεται σε 2 χρώματα, κόκκινο και μαύρο και σε μεγέθη από M έως XL. Το φόρεμα είναι ασύμμετρο στο τελείωμα του καθώς μπροστά είναι πιο κοντό και πίσω μακρύ. Δώστε λάμψη και άποψη στο look σας με το μοναδικό αυτό φόρεμα!

Μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ανοιχτό ντεκολτέ

Μακρύ φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι, ανοιχτό ντεκολτέ και πλάτη. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι ένα πολύ σέξι ρούχο που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα προσελκύσει σίγουρα πολλά βλέμματα θαυμασμού! Τα χρώματα που υπάρχει διαθέσιμο είναι το μαύρο και το κόκκινο. Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι από S έως XL. Είναι σχεδιασμένο με υψηλές προδιαγραφές από 100% ποιοτικό ύφασμα. Συνδυάστε το ρούχο με ψηλά παπούτσια για να επιτύχετε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Γυναικείο μακρύ φόρεμα με σχέδιο στο μπούστο

Γυναικείο μακρύ φόρεμα με σχέδιο στο μπούστο και δαντέλα. Είναι μια κλασσική επιλογή φορέματος για οποιαδήποτε περίσταση! Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κάθε καλοκαιρινό παπούτσι και να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές τόσο σε επίσημες όσο και σε καθημερινές περιστάσεις! Διατίθεται σε 3 χρώματα, κόκκινο, μαύρο και λευκό. Τα μεγέθη που υπάρχουν διαθέσιμα είναι από S έως 2XL.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία ρούχων για να δημιουργήσετε το απόλυτο καλοκαιρινό αλλά και χειμερινό στυλ. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και βρείτε το φόρεμα που σας ταιριάζει!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.