Παραίτηση της Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης Ελένης Ασκαρίδου για τις δηλώσεις του Προέδρου περί «αποψίλωσης» του Νοσοκομείου



Προ ημερών ο «Πρόεδρος» του Σωματείου Δ. Ντέντης, έφερε ένα κείμενο «ανακοίνωση» σχετικά με την αποψίλωση του Νοσοκομείου το οποίο ζήτησε να σταλεί, εκ μέρους του Σωματείου, στα τοπικά ΜΜΕ.

Διαβάζοντας το κείμενο και το ύφος που ήταν γραμμένο, αποκαλώντας «τσαντήρι» το Νοσοκομείο μας και άλλες ανακρίβειες, τον ενημέρωσα πως εγώ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΩΘΩ παραπέρα και αν θέλει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ να το προωθήσει όπου επιθυμεί. Τελικά σήμερα με έκπληξή μου ανακάλυψα πως ο «Πρόεδρος» έκανε την ανάρτηση στα τοπικά ΜΜΕ και μάλιστα φέρομαι να το συνυπογράφω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Δεδομένου ότι, η ανάρτηση έγινε τη συγκεκριμένη στιγμή που κοινοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Κοζάνης οι Υπουργικές Αποφάσεις για την έγκριση πρόσληψης συνολικά είκοσι πέντε επικουρικών ιατρών φαντάζει εκτός τόπου και χρόνου η ανάρτηση «αποψίλωσης» και μόνο εκ του πονηρού μπορεί να έγινε!!

Κατόπιν όλων των ανωτέρω δηλώνω την αντίθεσή μου σε όσα αναφέρονται στην εν λόγω ανάρτηση και υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Σωματείου μη μπορώντας να συμπορευτώ με τον εν λόγω κύριο που πράττει αυτοβούλως όπως επιθυμεί και χρησιμοποιεί το όνομά μου χωρίς να ερωτηθώ.

Ασκαρίδου Ελένη
Εκλεγμένο μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων
Νοσοκομείου & Κέντρων Υγείας.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παραίτηση της Γεν. Γραμματέα του Σωματείου Υπαλλήλων Νοσοκομείου Κοζάνης Ελένης Ασκαρίδου για τις δηλώσεις του Προέδρου περί «αποψίλωσης» του Νοσοκομείου

  1. Οι αρχι – συνδυκαλισταράδες που δεν έχουν εργαστεί ούτε μια μέρα στη ζωή τους , που έχουν κοιλιές ως εκεί, που δεν ξέρουν να μιλάνε γιατί είναι απαίδευτοι, που εκπροσωπούν και εκτελούν μικροκομματικές και ιδίες σκοπιμότητες είναι αυτοί……….

    Ντέντηηηηηηηηηηηηηηηηηη

    Αρκετό καιρό κρύφτηκες!!!!! Παραποίηση εγγράφου!!! Πας μέσα το ξέρεις???????

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.