Συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος με τη συμμετοχή του βουλευτή Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργου Αμανατίδη – Συζητήθηκαν θέματα ξύλευσης και διάθεσης καυσόξυλων

Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που αναλάβαμε προκειμένου να διασφαλιστούν τα αναγκαία ποσά για να διατεθούν καυσόξυλα στους κατοίκους των παραδασόβιων οικισμών και να γίνει έγκαιρα η εκταμίευσή τους, ώστε οι εργασίες υλοτόμησης να λάβουν χώρα στο διάστημα πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, οργανώθηκε συνάντηση εργασίας στη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Αμανατίδης Γιώργος, ο Βουλευτής Ν. Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο Γενικός Δ/ντής Δασών κ. Βακάλης Δημήτριος, ο Δ/ντής Προστασίας Δασών κ. Γκουντούφας Ευάγγελος και ο Δ/ντής Διαχείρισης Δασών κ. Δρούγας Παναγιώτης.

Συμφωνήθηκε ο τρόπος προώθησης των ανωτέρω ώστε τα ποσά που θα διατεθούν να είναι τα αναγκαία και να καταβληθούν έγκαιρα.
Στο πλαίσιο αυτό δρομολογούνται άμεσα οι αναγκαίες διαδικασίες συμπλήρωσης με πρόσθετο ποσό πέραν αυτού που διαθέτει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Τέθηκε επίσης και το θέμα της ξύλευσης των δημοσίων δασών Τρανοβάλτου, Λαζαράδων, Φρουρίου και Τριγωνικού Ν. Κοζάνης για το οποίο είναι δρομολογημένες οι διαδικασίες από την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου στην Κοζάνη.

Από το Γραφείο Τύπου, Γιώργος Αμανατίδης
Βουλευτής Ν. Κοζάνης – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 
 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Inox βάσεις | Νέες inox βάσεις για γάντια και αντισηπτικό για τις επιχειρήσεις
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 

3 Shares

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.