Εξαιρετικά επικίνδυνος ο κόμβος της Οδού Λαρίσης στο ύψος της γκρεμισμένης γέφυρας – Δείτε την αυτοψία του Μιχάλη Αγραφιώτη



Του Μιχάλη Αγραφιώτη:

Σε αυτοψία που πραγματοποιήσαμε και καταγράψαμε με τον τηλεοπτικό φακό στον κόμβο της Οδού Λαρίσης στο ύψος της γκρεμισμένης γέφυρας του ΟΣΕ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων από τις συνεχείς παραβάσεις που κάνουν οι οδηγοί λόγω της ακαταλληλότητας του κόμβου.

Δείτε την αυτοψία από το σημείο:

7 σχόλια στο άρθρο “Εξαιρετικά επικίνδυνος ο κόμβος της Οδού Λαρίσης στο ύψος της γκρεμισμένης γέφυρας – Δείτε την αυτοψία του Μιχάλη Αγραφιώτη

  1. Πολύ σωστά τα λες το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ και οι αρμόδιες αρχές το έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού μέχρι να γίνει ένα ατύχημα και να αναγκαστούν να δράσουν.

  2. Έτυχε να δω αυτοκινητο να διασχίζει την οδό Λαρίσης σε κεινο ακριβώς το σημείο με τουλάχιστον 60 χιλιόμετρα…
    Έμεινα κάγκελο.
    Ευτυχώς δεν περνούσε αυτοκίνητο η μηχανάκι.

  3. Κοζάνη το μεγαλύτερο μπ…… Της χώρας νησίδα στην οδό Λαρίσης πάνω από 20 χρόνια σε αυτό το χάλι ούτε ένα δέντρο ούτε ένα λουλούδι.

  4. Από τα πλέον επικίνδυνα σημεία της πόλης. Απαράδεκτοι όλοι όσοι έχουν ευθύνες για αυτόν τον πολυσύχναστο δρόμο.. Ακόμη και το καφαο που έστησε ο ΟΤΕ σχετικά πρόσφατα σε εμποδίζει να δεις τι έρχεται από αριστερά σου. Με μαθηματική ακρίβεια σίγουρα θα έχουμε δυστύχημα σε αυτό το σημείο, γιατί ατυχήματα υπάρχουν συχνά…

  5. Μιας που θίγεται θέμα ασφαλούς και νόμιμης κυκλοφορίας, εκεί στη Γκερτσου στο ύψος της λαϊκής αγοράς τι έχετε να πείτε, που το φανάρι δεν λειτουργεί εδώ και κάτι χρόνια και η σήμανση σε αναγκάζει να το παραβιάσεις;; παρόλα αυτά η τροχαία έγραφε σε εκείνο το σημείο κάποτε..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.