Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στην Κοζάνη για το Πολυνομοσχέδιο και για τις κάμερες στις τάξεις



Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του Πολυνομοσχεδίου!
Λέμε ΟΧΙ στην χρήση καμερών στις σχολικές τάξεις!
Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό Big Brother

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης αποφάσισε – στα πλαίσια δράσεων της ΔΟΕ – να συμμετέχει στην κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών την Τετάρτη 13/5/2020 και ώρα 12:00 μ.μ, στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης (οδός Μακρυγιάννη 5), τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

ΤΟ Δ. Σ.

8 σχόλια στο άρθρο “Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών στην Κοζάνη για το Πολυνομοσχέδιο και για τις κάμερες στις τάξεις

  1. Έτσι έτσι!!!!!
    Τι φοβάστε λυμάρια???????
    Μην έχουν πλέον αποδείξεις οι μαθητές για τα καμώματά σας????
    Αντί να λέτε ευχαριστώ γιατί θα δείξετε στον κόσμο το έργο σας είστε αντίθετοι????

    Αλλά αν έπεφτε κανένα επιδοματάκι πρώτοι θα είσασταν όλοι………..

    Παρελθοντικοί άνθρωποι. Ο καιρός και τα γεγονότα τρέχουν ή μάλλον καλπάζουν. Αν δεν μπορείτε να τα ακολουθείται μην προσπαθείτε άδικα! Ανοίξτε τα κολλημένα μυαλά σας. Οι καιροί είναι διαφορετικοί από την κολλημένη και πεπαλαιωμένη πραγματικότητά σας.

    Οι μάσκες έπεσαν. Φάνηκαν όλα πλέον……..
    Άντε και καλή πορεία …………….

  2. αν φοβονταν οι δασκαλοι δεν θα ηταν δασκαλοι,θα ηταν αγραμματα ποντικια σαν εσενα!Εσυ φοβοσουν που πηγαινες αδιαβαστος και εκλεβες απο το γραπτο καποιου που σημερα ειναι δασκαλος!Εσυ τι δουλεια κανεις βρε μαιμου που τα βαζεις με δασκαλους?γραψε τι δουλεια κανεις και θα δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος σου!Αν δεν υπηρχαν οι δασκαλοι,στο εναν καναπε θα κοιμωσουν εσυ στερημενε και στον αλλο καναπε η στερφα προβατινα σου!Ο δασκαλος θα κανει και τον οδηγο Λεωφορειου,ο δασακαλος και τον Πιλοτο!Βεβαια για σενα ισχυει το….απο το ιδιο ξυλο και το φουρνοφτυαρο και το σκ……φτυαρο! αλλου ρα!

    1. Προς αμάν πια
      Να υποθέσω πως αν έπεφτε στα χέρια σου λέω αν κανένα επιδοματακι εσύ σαν κύριος θα το αρνιοσουν κ θα το επεστρεφες!για πες μας και σε ποια χιλιετια ανήκεις να κάνουμε κάνα ταξιδακι να σε βρούμε !
      Λύμαρια υπάρχουν πολλά γύρω σου εκεί που ανήκεις εσύ!πρόσεξε μη πέσεις από το άλογο που καλπάζει διατρέχεις τον κίνδυνο να σκίσεις το καλτσον σου ξιπασμενε με μάσκα η.χωρις!

  3. βρε κομπλεξικαρα Αμαν Πια με τις βλακειες σου,πηγαινε σε ενα σουπερ ,παρε μια οδοντοβουρτσα και ξεπλυνε τα ματια σου που ειναι γεματα μισος για τους δασκαλους,αφου δεν εχεις δοντια! Και κανε μια βολτα στην πλατεια και θα δεις δασκαλους και δασκαλες περιποιημενους και περιποιημενες με πεντακαθαρα ρουχα και υπερηφανους για τον αγωνα τους στην ζωη,με πτυχια ,μεταπτυχιακα και αλλα χαρισματΑ!πηγαινε να τα πεις αυτα τα βλακωδη σε μαθητες που λατρευουν τον δασκαλο και την δασκαλα τους!Πηγαινε κατα λε ρουα(καφετερια) μερια και αλλου ρα!

    1. Χαίρομαι που λέει και κάποιος την αλήθεια!!!!

      Μόνο για πασαρέλα στη πλατεία είστε!!!!!!
      Τελικά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!!!!!!!
      Όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται!!!!!!

      Όταν έρθετε στη χιλιετία μας ελάτε να τα ξαναπούμε!!!!!!!

      Άντε και καλό κατευόδιο…….

  4. Αμαν πια ,το ενα σου χερι ειναι πιο αδυνατο απο το αλλο!καπου εκει στην πλατεια του χωριου σου,εκει που γερνει ο πλατανος γραφει ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

  5. Σου το έχω ξαναπεί :
    Είσαι λαλιστατος ,εγωπαθης κ τώρα αφού δε μας λες κ τι επαγγέλλεσαι θα μου επιτρέψεις να πω πως είσαι κ ζηλοφθονος!
    Τι θα έλεγες αν π.χ.εργαζεσαι κ δεν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας κ τα αφεντικά σου έβαζαν κάμερες να σε παρακολουθούν τι θα έκανες;μήπως θα τσακιζοσουν να δείξεις την εργατικότητα σου να πάρεις καμία προαγωγή;πάμε παρακάτω:σε ότι έχεις γράψει έως τώρα μόνο λες λες λες κ δε μας λες,εμείς λοιπόν έχουμε τοδικαιωμα να σκεφτούμε πως είσαι ένας αντιδραστικός τύπος που αντιτίθεται σε ότι υπάρχει γύρω του χωρίς ουσιαστικά να προτείνει κάτι σοβαρό για τα θέματα που σχολιάζει!
    Και πρόσεχε στη δουλειά σου μη σκίσεις το καλσόν που λέγαμε γιατί είναι αποκρουστικό!
    ΠΡΟΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.