Η «Σταγόνα Ελπίδας» για την Παγκόσμια ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας



ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ- ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ!

8 Μαΐου Παγκόσμια ημέρα Μεσογειακής Αναιμίας-Θαλασσαιμίας.
Ιερός ο σκοπός
– Αληθινός ο στόχος
– Εσύ είσαι το θαύμα!
~Την ημέρα αυτή μαθαίνουμε για την δύσκολη πορεία της βασανιστικής ζωής των παιδιών με Θαλασσαιμία – Μεσογειακή Αναιμία.
~Η ιατρική επιστήμη μας ενημερώνει ότι μόνο με Μεταμόσχευση Μυελού οι ασθενείς θα έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν μια φυσιολογική ζωή χωρίς μεταγγίσεις αίματος.
~Άρα λοιπόν οι Εθελοντές Δότες Μυελού Οστών, είναι οι μόνοι που μπορούν να δώσουν την σωτηρία στους πολυμεταγγιζόμενους Θαλασσαιμικούς.

Όμως δυστυχώς, ποτέ δεν οργανωμένοι, να δώσουμε λύση στο πρόβλημα αυτό.

Είναι απαραίτητο σε κάθε χώρα, όλοι οι νέοι από 18 έως 45 ετών, να εγγραφούν ως Εθελοντές Δότες Μυελού Οστών, στην παγκόσμια δεξαμενή Εθελοντών.

Όλοι αυτοί ως Εθελοντές Δότες Μυελού θα είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν αν βρεθεί να είναι συμβατοί, με τον όποιο πάσχοντα συνάνθρωπο σε όλο τον κόσμο.

Στόχος είναι με την καταγραφή και προσφορά τους, να γίνει η Θαλασσαιμία και η Λευχαιμία, παρελθόν!

Η σωτηρία της ζωής πολλών ασθενών είναι στο χέρι μας.
Ας γίνουμε, τώρα, σήμερα – αν ακόμα, δεν έχουμε γίνει- Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών!

Η διαδικασία εγγραφής δοτών, μπορεί κάλλιστα να γίνει και μεμονωμένα.

Όποιος, Συμπολίτης μας και όχι μόνο, επιθυμεί, από 18 έως και 45 ετών, με την ελεύθερη βούληση του και μόνο να γίνει Εθελοντής Δότης, μπορεί να απευθύνεται στον σύλλογό μας.

– – Ιερός ο σκοπός
– Αληθινός ο στόχος
– Εσύ είσαι το θαύμα!


Όσο υπάρχουν Άνθρωποι!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Λευτέρη Βωβό που άλλη μια φορά είναι στο πλευρό του συλλόγου και στηρίζει με κάθε τρόπο την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Με κάθε τρόπο οι χορηγίες του είναι το αλάτι και το πιπέρι της δράσης μας, ιδιαίτερα τώρα που οι ανάγκες της Αιμοδοσίας είναι πολύ μεγάλες.

Η τοπική αγορά δεν σταματά να μας θυμίζει την σημασία της αλληλεγγύης, οι τοπικοί επιχειρηματίες σαν τον δικό μας Τέλη είναι πάντα δίπλα μας.

Ευχαριστούμε πολύ!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.