Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος: «Η απολιγνιτοποίηση θα έχει χαμένο το λαό και κερδισμένους τους ομίλους»



Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελής για το νομοσχέδιο του υπουργείου περιβάλλοντος: «Η απολιγνιτοποίηση θα έχει χαμένο το λαό και κερδισμένους τους ομίλους».

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του στη Βουλή:

4 σχόλια στο άρθρο “Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γ. Δελής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος: «Η απολιγνιτοποίηση θα έχει χαμένο το λαό και κερδισμένους τους ομίλους»

  1. Σωστός αν όπου λαός βάλεις τα κηφηνοθρέφταρα της ΔΕΗ και ομίλους βάλεις τις υπόλοιπες οικογένειες που πληρώνουν τρελούς φόρους για να ταίζουν βουλευτές σαν και του λόγου σου.

    1. Μόλις ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η ΔΕΗ και το μονοπόλιο της παραγωγής το έχει κάποιος ιδιώτης (γερμανός κατά προτίμηση, γιατί αυτοί είναι οι νταβατζήδες της χώρας τα τελευταία 100 και βάλε χρόνια) και η τιμή εκτιναχτεί στο ταβάνι, τότε να σε δω κελάηδημα που θα κάνεις.
      Το παράδειγμα των διοδίων, το παράδειγμα των αεροδρομείων, του ΟΛΠ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλου του ΤΑΙΠΕΔ, όλες με σκανδαλώδεις συμβάσεις προφανώς δεν σου δίδαξε τίποτα πέρα από την μικροκοματική σου δεξιά τύφλα.
      Έπεται το νερό. Εκεί να δεις γλέντια.
      Χώρα δεξιέ φίλε μου χωρίς δική της κρατική υποδομή απλά ΔΕΝ έχει κανένα μέλλον.

      1. Σ’ αυτό ελπίζεις για να αποδείξεις ότι είναι κακός ο ιδιωτικός τομέας αριστερέ φίλε μου; Ο ΟΤΕ σε βλέπει και γελάει. Από κει που κάναμε 6 μήνες να πάρουμε πανάκριβο κρατικό τηλέφωνο με ελεεινή υπηρεσία σήμερα παίρνουμε σε 2 ώρες με internet και πολύ φθηνότερα. Καληνύχτα.

        1. Κουβέντα για την ταμπακιέρα παρά μια ατάκα για τον ΟΤΕ που παρεπιπτόντως τον έχει εξαγοράσει με εξευτελιστικό τίμημα και με δόσεις (από την κυβέρνηση Μητσοτάκη πρεσβητέρου ξεκίνησε) η Deutcse telecom δηλαδή ο γερμανικός ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΟΤΕ, όπως και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ξεπουλήθηκε από τα αδηφάγα του Συριζα έναντι 42 εκτ € (όσο το συμβόλαιο ενός μέσου ποδοσφαιριστή) στην ΚΡΑΤΙΚΗ Ιταλική F.I δηλαδή τον Ιταλικό ΟΣΕ.
          Προ ολίγου καιρού τα δεξιά παπαγαλάκια Πορτοσάλτε, Γεωργιάδης, Παπαδημητρίου κλπ συγγενείς, χλεύαζαν νυχθημερόν το ΕΣΥ.
          “Τεμπέληδες” (κυφήνες κατά την προσφιλή σου αντίληψη) οι εργαζόμενοι, “βάλτε τα φωτιά” (τα δημόσια νοσοκομεία) “και κάφτε τα”, “και πολλά παίρνεται” (οι υγειονομικοί υπάλληλοι) και τώρα……
          Παλαμάκια, τραγουδάκια, δυθυράμβους, είστε ήρωες κλπ χαριτωμενιές από μια παράταξη που πιστεύει ΜΟΝΟ στο ξεπούλημα του δημοσίου πλούτου και ΜΟΝΟ στην ιδιωτική υγεία και παιδεία.
          Αν είχαμε βάλει φωτιά τα δημόσια νοσοκομεία πόσοι θα είχαν αποδημήσει εις Κύριον με το κορονοϊό, πόσοι με τα μνημόνια, που οι μισοί ήταν ανασφάλιστοι;(πάρά το εξεφτελιστικό 5ευρο του απιθανόπαιδου Γεωργιάδη)
          Στήριξη, στενή εποπτεία και βελτίωση με πολιτική απόφαση θέλει φίλε μου το δημόσιο και όχι κλείσιμο.
          Ψάξ΄το λίγο και πανευρωπαϊκά (πλήν Αγγλίας) και θα δεις πως έχω δίκιο.
          Την καλημέρα μου, από έναν Βολιώτη που έζησε και αγάπησε σφόδρα την Κοζάνη και όλη την Δυτική Μακεδονία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.