Καλλιόπη Σεμερτζίδου: «Εμπεδώνεται η νέα σχέση κοινωνίας και πολιτικής με «αρχιτέκτονα» τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη»



Στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά (εν μέσω υγειονομικής κρίσης) αυτό που πλέον είναι ορατό σε όλη την κοινωνία, σχετικά με την αξιοθαύμαστη αποτελεσματικότητα και ευαισθησία της κυβέρνησης.

Πλέγμα προστασίας για εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται.

Μετατροπή της κρίσης σε ευκαιρία, για την θεμελίωση του ψηφιακού μετασχηματισμού της δημόσιας διοίκησης.

Αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Έναρξη της μεγάλης μεταρρύθμισης για την προστασία του περιβάλλοντος και την χωροταξική ανάπτυξη.

Απλοποίηση αδειοδοτήσεων οικονομικών δραστηριοτήτων του αγροτικού τομέα και μείωση της γραφειοκρατίας.

Τα προβλήματα που προέκυψαν και προκύπτουν βέβαια από αυτή την κρίση είναι πολλά και σύνθετα. Πολλά απ’ αυτά πρωτόγνωρα, όχι μόνο για την ελληνική κοινωνία, αλλά και για τη διεθνή κοινότητα. Η αντιμετώπισή τους όμως γίνεται συστηματικά, με σχέδιο και στρατηγική, ακούγοντας το σφυγμό, τον προβληματισμό και τις προτάσεις της κοινωνίας, επεμβαίνοντας διορθωτικά και αποκαθιστώντας τυχόν αδικίες και αστοχίες, όπου χρειάζεται.

Με όλα αυτά και άλλα πολλά που έγιναν και πρόκειται να γίνουν, εμπεδώνεται η νέα σχέση κοινωνίας και πολιτικής με «αρχιτέκτονα» τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλλιόπη Σεμερτζίδου Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Ν. Κοζάνης

15 σχόλια στο άρθρο “Καλλιόπη Σεμερτζίδου: «Εμπεδώνεται η νέα σχέση κοινωνίας και πολιτικής με «αρχιτέκτονα» τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη»

  1. Οταν ηταν υπουργος εδιωξε ολους τους νοσηλευτες των ΕΠΑΛ;Τωρα συγχαιρει τους νοσηλευτες!εχει ο καιρος γυρισματα;

  2. πλέγμα προστασίας λέει αχαχαχχαχααχαχα , τώρα θα γκρεμίσουν ότι δεν πρόλαβαν επί Σαμαρά στις εργασιακές σχέσεις άλλωστε ο Βρούτσης είναι έμπειρος και ταγμένος στρατιώτης στα συμφέροντα των επιχειρηματιών και στα θέλω τους, ήδη η αύξηση του κατώτατου μισθού πήγε για το 2021. Από σεπτέμβριο ετοιμαστείτε δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι για πολύ κλάμα και σφίξιμο στο ζωνάρι. #ΝΔ ΘΕΛΑΤΕ….#ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΙΤΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

  3. Σαμαρας και Μητσοτακης οι λεβεντες!ο ενας εριξε τον πατερα ατου αλλου και ο αλλος εφαγε τον πρωτο!Ν.Δ ο ενας τρωει τον αλλο!αρχιτεκτονας της ….βουρτσας!

  4. Αρχιτεκτονας ο Μητσοτακης;Ο ανθρωπος που οταν ηταν υπουργουλης ,εδιωξε δεκαδες νοσηλευτες απο τα ΕΠΑΛ και ηλθε Ο Αλεξ και τους ξαναεφερε στα σχολεια!Ο ανθρωπος που επι υπουργιας τουοι καδοι των σκουπιδιων αδειαζαν απο τους πεινασμενους και οχι απο τους υπαλληλους του Δημου!Ο ανθρωπος του Σοιμπλε και της μερκελ!Ο πορφυρογεννητος!αυτος που δεν δουλεψε ουτε μια μερα στην πλουσια ζωη του,αλλα δουλευει χαιβανακια!Αυτος που ουτε κουλουρια πουλουσε εξω απο Ελληνικο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!αυτος που σπουδασε στο κολετζ!εκει που σπουδαζουν οι βολεμενοι και οχι τα φτωχα παιδια!Εκει που χρειαζονται λεφτα και οχι μυαλο για να περασεις τα μαθηματα!
    Ερχεσαι εσυ και με υφος Καρδιναλιας και με πλατυ χαμοηελο,να μας πεις οτι ο ντε Κυρικο ειναι Αρχιτεκτονας!Μηπως δεν εισαι πολυ τα πεινη και ηθελες να πεις οτι ειναι και Αυτοκρατορας;Με ξενα κολυβα δεν γινονται μνημοσυνα!Πηρε το μαξιλαρι τα δις που αφησε ο ντε Αλεξ,το εκανε μαξιλαρακι θαλασσης ,φορεσε και τα βατραχισια βατραχοπεδιλακια του και αρμενιζει σε ανοιχτα πελαγα μιας λεκανης!Εσυ με το σιγουριστικο υφακι ,την μετα κορονοιο εποχη,να γυριζεις στα εμπορικα και στις καφετεριες,που οι ανθρωποι θα εχουν πεντε τραπεζακια ,αλλα θα πληρωνουν φορους για εικοσι τραπεζια,να εχεις την φωτογραφια του Κυριακουλη και με φωνη βραχνιασμενου κοκορακιου να λες Νατος!Νατος!ο κυριακουλης ο αρχιτεκτονικος!Τοτε που οι ανθρωποι δεν θα φορανε μασκα,σου προτεινω να εχεις καμια μασκα εσυ,για να προστατευεσαι απο το φτυσιμο των ανθρωπων!
    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μυαλο στο χτενισμα!
    Ετσι για να μπουν καποια πραγματα στην ακριβη τους θεση!

  5. Πιτσαδορος σε αναμονη

    - Edit

    Απαντήστε

    Ωραιος φιλε μου!εισαι κ ο πρωτος!!!!!!!!
    Εχουν να φανε πιτσες Α-Α που θα παει καπνος!

  6. Μια ξεχασμενη-πουγαλεμενη θριξ

    - Edit

    Απαντήστε

    Επειδη διαβαζοντας το αρθρο σου καταλαβα πως οι αρχιτεκτονικες σου ανησυχιες θεμελιωνουν βασεις γερες στη συνειδηση του απλου-καθημερινου πολιτη,ευλογη η απορια μου:αυτες ολες τις αμπελοτριχοφιλοσοφιες τις σκεφτηκες την ωρα που ησουν στο κομμωτηριο;Σιγα μην ανα-τριχιασω κ αρχισω κ πετω τριχες απο……τους τριχοειδεις μου αδενες!

  7. Πόπη όπως καταλαβαίνεις άλλη άποψη έχει ο κόσμος για τον κληρονομικό πρωθυπουργό και δεν τρώει το λιβάνισμα των επιδοτούμενων καναλιών για τον Μιζοτάκη, αρκετά μας έχουν φλομώσει με την προπαγάνδα για το πόσο καλός και αποτελεσματικός είναι ο Κούλης του κολάμπια. Συμβουλή λοιπόν κράτα μικρό καλάθι γιατί σύντομα θα δεις άλλες αντιδράσεις από τον κόσμο όταν αρχίσει να ζορίζεται από την οικονομική ασφυξία τα δύσκολα είναι μπροστά και έρχονται σύντομα.

  8. Αν ο μητσοτακης δεν ηταν ο γιος του μητσοτακη ,θα τον εκανες γαμπρο στην κορη σου;να ξυπναει και να βλεπει διπλα δυο ματια να τρεχουν με κινηματογραφικη ταχυτητα;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.