21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά



Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 1 Μαΐου 2020 με γραπτή ανακοίνωση 21 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2612, εκ των οποίων το 55,5% αφορά άνδρες.

Από αυτά, 593 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2191 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

36 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η μέση ηλικία τους είναι 67 ετών. 8 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

75 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν υπάρχει κανένας καταγεγραμμένος θάνατος με το σύνολο των θανόντων να παραμένει στους 140 στη χώρα. 37 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

Η μέση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 92% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Έχουν συνολικά ελεγχθεί 77251 κλινικά δείγματα.

Α.Ν. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “21 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα – Δείτε αναλυτικά

  1. Ο Χαρδαλιάς είναι υπόδικος πρέπει να δικαστεί για τα αδικήματα που έχει διαπράξει. Και έχει το θράσος να μας κουνάει και το δάχτυλο υπό την ασυλία της λυστοσυμμοριας του. Ψάξτε το μην τρώτε ότι σας πλασάρουν..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.