Καταστήματα εστίασης: Πρόταση του Μ. Παπαδόπουλου για προσωρινή αύξηση των παρεχόμενων τετραγωνικών για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων



‹‹Πρόταση στήριξης των μικρών και μεγάλων, επιχειρήσεων Καφέ – Μπαρ και Εστίασης των Δήμων: Βελβεντού_ Βοΐου_ Εορδαίας_ Κοζάνης για προσωρινή αύξηση των παρεχόμενων τετραγωνικών, σε όσες βέβαια το επιθυμούν για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων»

του Μιχάλη Παπαδόπουλου Βουλευτή ΝΔ, Ν. Κοζάνης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ:
ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ κ.Μανώλη Στεργίου
ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΪΟΥ κ. Χρήστο Ζευκλή
ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ κ. Παναγιώτη Πλακεντά
ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Λάζαρο Μαλούτα
ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ κ. Χρήστο Ελευθερίου

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης λόγω του covid-19 είναι ανυπολόγιστες και άγνωστες. Απειλούν την βιωσιμότητα τόσο των θέσεων εργασίας όσο και της επιχειρηματικότητας και γι’ αυτό πρέπει όλοι μαζί, να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να παρέχουμε μια γενναία υποστήριξη, όπου και όσο καλύτερα μπορούμε.

Επικοινωνώ μαζί σας, για να σας καταθέσω μια πρόταση ιδιαιτέρως ευνοϊκή αλλά και αναγκαία για τις μικρές και μεγάλες, επιχειρήσεις Καφέ – Μπαρ και Εστίασης, των Δήμων σας.

Προτείνω την προσωρινή αύξηση των παρεχόμενων τετραγωνικών, σε όσες επιχειρήσεις βέβαια το επιθυμούν, για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους πεζόδρομους και τις πλατείες των Δήμων, όπου αυτό είναι εφικτό και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, χωρίς επιπλέον ενοίκιο και όλα αυτά με σεβασμό στον δημόσιο χώρο και την χρήση του. Στόχος, η δυναμική επανάκαμψη των Επιχειρήσεων αυτών και ο περιορισμός της οικονομικής ζημιάς, λόγω των μέτρων ασφάλειας που αποφάσισε η Κυβέρνηση.

Θα χαρώ ιδιαιτέρως να εξετάσετε την πρόταση μου, στο επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου σας και να λάβατε θετική απόφαση.

Είμαι πάντα στην διάθεσή σας, για οτιδήποτε χρειαστεί.

4 σχόλια στο άρθρο “Καταστήματα εστίασης: Πρόταση του Μ. Παπαδόπουλου για προσωρινή αύξηση των παρεχόμενων τετραγωνικών για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων

  1. Πρόταση; Αυτή είναι η πρόταση; αφήστε τα κανάλια και τις δημοσιοτητες και κοίταξε να κάνεις τίποτα να δωθεί χρήμα στην αγορά και όχι μόνο για τα δικά σας παιδιά. Και τους δημους αφήστε τους σε εμας

  2. Εγώ ούτως ή άλλως σε καφετέριες δεν ξανά πατάω καφέ στο χέρι από το σπίτι με τα χεράκια μου και βόλτα πέριξ της πόλης.
    Εσείς εκεί στης καφετέριες να περιμένετε τους βουλευτές και τον δήμαρχο να έρθουν να πιούνε καφέ και να τους τον κεράσετε κιόλας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.