Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Εορδαίας



Τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνουμε, μήνυμα αισιοδοξίας, ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης έρχονται να δώσουν πλήθος ενεργειών πολιτών, απλών ανθρώπων της καθημερινότητας, συλλόγων, επαγγελματιών, οι οποίοι διατηρώντας αναλλοίωτο το στοιχείο της ανθρώπινης συνείδησης δεν ξεχνούν να στρέψουν το βλέμμα στον πλησίον και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν από το υστέρημά τους προκειμένου να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν και έπειτα από τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε από την δημιουργό και διαχειρίστρια της ομάδας Γυναίκες της Πτολεμαΐδας, προβαίνουμε από κοινού σε μία εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης με στόχο την ενίσχυση των νοικοκυριών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες εν όψει του Πάσχα. Κατόπιν ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας θα φροντίσει για τον διαμοιρασμό τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου που τα έχουν ανάγκη.

Τούτες τις Άγιες ημέρες κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νοιώθει αβοήθητος και μόνος. Με μπροστάρη την αγάπη κάνουμε σύνθημα το “μαζεύουμε τρόφιμα…μοιράζουμε αγάπη” και σας καλούμε να ανταποκριθείτε στην προσπάθειά μας αυτή. Η συγκέντρωση των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από την Πέμπτη 9 Απριλίου έως και το Σάββατο 11 Απριλίου 2020 στο χώρο των γραφείων του πολιτιστικού συλλόγου Υψικάμινος επί της οδού Βασ. Σοφίας 30 στο ισόγειο τις ώρες 9:00-13:00. (τηλ. Επικοινωνίας 6975700934).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.