Ποια είναι τα μοναδικά οφέλη του μελιού στην υγεία μας



Το μέλι και δη το βιολογικό, έχει τόσες πολλές ιδιότητες που κατατάσσεται δικαίως στα πιο ωφέλιμα τρόφιμα της φύσης. Αν τρώτε μέλι τις περισσότερες φορές της εβδομάδας, μεταξύ άλλων θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει και την μνήμη σας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η μεσογειακή διατροφή λατρεύει ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά, ψάρι και θεωρείται από πολλούς διατροφολόγους σαν την πιο ισορροπημένη και ωφέλιμη διατροφή που μπορείτε να ακολουθήσετε. Πριν μοιραστούμε μαζί σας μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα online από το Agrolicious, σας δούμε μερικά από τα κυριότερα οφέλη του βιολογικού μελιού, είτε θυμαρίσιου είτε κάποιας άλλης ποικιλίας.

Δέρμα λαμπερό

Το μέλι λόγω των αντιβακτηριδιακών ιδιοτήτων είναι πολύ θρεπτικό ακόμα και για το δέρμα σας.

Σας βοηθάει να κόψετε τη ζάχαρη

Τα σάκχαρα που έχει το μέλι, συνιστώνται σε μία ισορροπημένη διατροφή και δεν σχετίζονται με τα σάκχαρα των άλλων γλυκαντικών ουσιών και των πρόχειρων τροφών.

Ρυθμίζει την χοληστερίνη

Λόγω των μικροστοιχείων και των βιταμινών που περιέχει μπορεί να γίνει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο της ρύθμισης της χοληστερίνης.

Βαθύς ύπνος

Το μέλι ευθύνεται για την απελευθέρωση σεροτονίνης στο αίμα, η οποία μετατρέπεται σε μελατονίνη, μία ορμόνη που μας βοηθάει να κοιμόμαστε πιο καλά.

Ποιο βαζάκι να επιλέξετε;

Το Αρκαδικό Μέλι είναι μέλι υψηλής θρεπτικής αξίας που μπορεί να φάει όλη η οικογένεια και να συνδυάσει είτε με το ψωμί είτε μέσα σε υγιεινά γλυκά. Περιέχει ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο! Αν είστε πιο απαιτητικοί, εδώ ένα βρείτε ένα 100% βιολογικό μέλι, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που θα γίνει σύμμαχός σας σε μία υγιεινή διατροφή.

Θέλετε να δείτε όλη την ποικιλία μελιού; Agrolicious.gr!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.