ΚΕΝΤΙΑ: Κουβερλί και ριχτάρια για το σπίτι σας, σε super τιμές



Τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ ανανέωσαν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, παρουσιάζοντας μία μεγαλύτερη ποικιλία από όλες τις συλλογές του μεγάλου brand. Οι αγορές σας γίνονται ακόμα ευκολότερες και η online εμπειρία σας καλύτερη. Ακόμα κι αν δεν έχετε γνωρίσει τα λευκά είδη ΚΕΝΤΙΑ, τώρα είναι η ευκαιρία, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες κωδικούς για όλο το σπίτι, για κάθε περίσταση, για κάθε εποχή και για κάθε γούστο. Δείτε παρακάτω ριχτάρια και κουβερλί σε ιδιαίτερα σχέδια που θα προσφέρουν φρεσκάδα στον χώρο σας, γεμίζοντας το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα με ιδιαίτερα σχέδια. 

Ριχτάρια για τέλεια αντίθεση στην πολυθρόνα

Η τάση αντίθεσης στο κουβερλί από τον καναπέ στην πολυθρόνα είναι ένα κλασικό μοτίβο, το οποίο επιφέρει στον χώρο την αίσθηση του ευρύχωρου και του πολυποίκιλου. Το ριχτάρι ΚΕΝΤΙΑ είναι κατασκευασμένο από ακρυλικό σενίλ και βαμβακερό ύφασμα. Πολύ μαλακό και πολύ ποιοτικό, δεν πρόκειται να φθαρεί στον χρόνο, ούτε με τα πλυσίματα. Βρείτε το με ένα κλικ σε έκπτωση.

Σε πιο γήινα χρώματα, το ριχτάρι πολυθρόνας FERN σε μπεζ θα γίνει η τέλεια βάση για να επιλέξετε και τα υπόλοιπα λευκά είδη του σαλονιού, για να ολοκληρώσετε το μοτίβο του χώρου σας.

Κουβερλί κρεβατοκάμαρας

Το ιβουάρ εκτός από το κατεξοχήν νυφικό χρώμα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε κάθε σεζόν, αφού προσθέτει αρχοντιά και φινέτσα στην κρεβατοκάμαρά σας. Βρείτε από εδώ το κουβερτόριο ASTRA, το οποίο θα χαρίσει πινελιές ανανέωσης και σικάτης εικόνας. Κατασκευασμένο από 100% MICROFIBER, έρχεται στον χώρο σας σε σετ 3 τεμαχίων.

Οι αγορές σας από το online κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ συμφέρουν για έναν ακόμα λόγο! Έχετε δωρεάν μεταφορικά σε κάθε παραγγελία! Ανάλογα με το ποσό, μπορείτε να επωφεληθείτε από άτοκες δόσεις. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.