Τι λέει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για την εξάπλωση του κοροναϊού στην περιοχή της Καστοριάς

Στο πλαίσιο των όσων ψευδών διασπείρονται για την εξάπλωση του κοροναϊού στην περιοχή της Καστοριάς από τους γουνοποιούς, οι οποίοι συμμετείχαν στην Έκθεση Γούνας στο Μιλάνο (20-23 Φεβρουαρίου 2020), οι Σύνδεσμοι Γουνοποιών Καστοριάς και Ελλήνων Γουνοποιών, θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Οι γουνοποιοί και οι συνεργάτες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Μιλάνο ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους, περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στον χώρο της Έκθεσης και τα ξενοδοχεία τους.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα περιόρισαν τις μετακινήσεις και την κυκλοφορία τους στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για προληπτικούς λόγους δε, ανέστειλαν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους πριν από τις 13 Μαρτίου, χωρίς να προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού, προσπαθώντας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο το εργατικό δυναμικό.

Ουσιαστική ήταν η προσφορά τους και στις δομές υγείας της περιοχής μας, καθώς πάρα πολλές ήταν οι δωρεές που έγιναν για την υποστήριξη της «μάχης» κατά του κοροναϊού. Οι περισσότεροι δωρητές δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν την προσφορά τους, καθώς στόχος ήταν η ενίσχυση των δυνάμεων των υγειονομικών δομών και του προσωπικού τους και όχι η προβολή και δημοσιότητα των ιδίων.

 

 

 

 

4 σχόλια στο άρθρο “Τι λέει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς για την εξάπλωση του κοροναϊού στην περιοχή της Καστοριάς

  1. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ … Η ΣΙΩΠΗ !!!
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΗ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑ !!!

  2. Τα παράπονά σας στο “κύριο” κασαπίδη που ξέρει πως ήρθε ο ιός στην Ελλάδα……………………………………….

  3. Ας μην τους κατηγορουμε αδικα όμως. Μπορεί όλοι μας να ήμασταν λίγο πολυ ενημερωμένοι για τον ιό μετά τα μέσα φεβρουαριου, αλλά η πλειοψηφια ήμασταν τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Απόδειξη η απόκριες εδώ στην Κοζάνη. Κοζάνης και γω. Και οι άνθρωποι πηγαν για δουλειά στην Ιταλία. Ποσοι από εμάς θα το ακυρωναν αν βρισκόμασταν στην θέση τους;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.