Τι συνάντησε σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά ο γιατρός που εξέτασε τους κατοίκους



Ο ένας από τους δύο γιατρούς από την Αθήνα που βρέθηκε στη Δαμασκηνιά και Δραγασιά Βοΐου φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Flash.

Ο κ. Γιάννης Κουνέλλας ανέφερε πως η ψυχολογία των κατοίκων των δύο χωριών που βρίσκονται σε καραντίνα είναι πολύ πεσμένη, υπήρχε μια γενικευμένη ανησυχία, ακόμα περισσότερο σε κατοίκους που οι συγγενείς τους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο και οι ίδιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να τους επισκεφτούν.

«Το ευχάριστο είναι πως οι κλινική εικόνα των κατοίκων είναι πολύ καλή. Δεν είδαμε περιστατικά με συμπτώματα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πως κρατούσαν χαρτάκια που σημείωναν τη θερμομέτρηση που έκαναν τις προηγούμενες μέρες. Πήραμε 19 ή 20 δείγματα από τους κατοίκους. Στα χωριά αυτά υπήρχαν και νέοι άνθρωποι. Αν τα δείγματα που πήραμε είναι όλα αρνητικά, ίσως θα πρέπει να βγουν από την καραντίνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουνέλλας.

Δείτε το βίντεο από την τηλεόραση του Flash:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.